Hotel Corvus
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Élményt ajándékba!


Ne törje tovább a fejét! Születésnap? Esküvő? Évforduló? Személytelen tárgyi ajándékok helyett - ha egy igazán különleges meglepetéssel szeretné emlékezetessé tenni az alkalmat, akkor tudunk adni egy szuper tippet!

TOVÁBB

Vendégkönyv - Hotel Corvus Aqua

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bablenáék és Gordosék
  2016. 03. 23. 10:06
  A szálloda minden dolgozójának „nagy” szíve-szeretet tőlünk, mert mi is ezt kaptuk. Az ételek a mi íz világunknak a legtökéletesebbek voltak, a látvány is csodálatos. Szeretettel a szívünkben távozunk és a viszontlátásra.
 • Pálffy család
  2016. 03. 23. 10:04
  Köszönjük, hogy ilyen jól érezhettük magunkat, ez az Önök munkájának köszönhető. A személyzet barátságos, segítőkész. Mindenben a vendégek kényelmét szolgálják, a szobák tiszták és rendezettek. Minden elismerésünk. A szolgáltatás magas színvonalú. A masszőr keze aranyat ér, egész megfiatalodtunk. Tartsa meg az Isten e jó csapatot erőben, egészségben.
 • Makai Sándor
  2016. 03. 23. 09:58
  Ismét sikerült gördülékennyé tenni az óév búcsúztatónkat, köszönjük. Nagy Laci masszőrnek sikerült kimasszírozni belőlünk a múlt év feszültségét. További sikeres munkát kívánunk. Külön köszönet a konyha és a kiszolgáló személyzet figyelmességéért. Boldog újévet, sok vendéget és kevés gondot kívánunk, szeretettel: Makai Sándor
 • Szokodi Sándorné
  2015. 11. 21. 08:49
  Öt csillagot jár a hotelnek, de csak azért mert nem lehet csillagos ötöst adni. Volt szerencsénk a héten néhány éjszakát itt tölteni. Nagyon jól éreztük magunkat, a környezet gyönyörű, a személyzet kedves az éttermi felhozatal és a kiszolgálás meg kifogástalan volt. Mindenképpen szeretnénk még visszajönni!
 • Rita & Zsolt
  2015. 09. 16. 14:54
  30. születésnapi ajándékként első alkalommal jártunk párommal Gyopárosfürdőn. A szállodában töltött napok alatt a szálloda teljes személyzete nagyon kedves és figyelmes volt velünk. A masszőr (László) kiváló szakember, aki a legnagyobb odafigyeléssel és elhivatottsággal végezte a masszázst. Ezúton is köszönöm NEKI az élményt, ami emlékezetessé tette az ott töltött időt.
  Kedves László! Köszönöm emberségét, amivel a "kollégáim" sorsát próbálja könnyíteni.
  A személyzetnek szintén köszönjük azt a nagyfokú becsületességet, amelyet a kijelentkezésünket követően a szobában hagyott értékünk visszaküldésével tanúsítottak. Sikerekben gazdag további jó munkát és egészséget kívánunk Önöknek.

  Tisztelettel és köszönettel: Rita & Zsolt Budapestről
 • Borbélyné Krämer Julianna - Borbély István
  2015. 03. 13. 07:29
  Szinte hazajáró vendégei vagyunk különböző barátaink társaságában a Corvus Szállodában. Most március elején voltunk hatodszorra, éppen azért, mert a béke -nyugalom szigete és a feltöltődés számunkra és barátaink számára is - bátran kijelenthetem. A személyzet már jól ismert arcként kezel bennünket, kedvességük elvitathatatlan. Természetes a fürdő gyógyító és nyugtató hatása is közrejátszik feltöltődésünkben.A szálloda konyhájának ízvilága kifogástalan, talán egy kicsit az ételek melegebbek lehetnének. Mindezt összefoglalva - nagyon jól érezzük magunkat Önöknél és előbb-utóbb ismét eljövünk! Borbélyék
 • SZALAI TIBOR
  2014. 12. 11. 15:47
  nyertem egy 2 fős 2 éjszakás félpanziós ellátást 2014 08 05-2014 08.07-ig voltunk itt férjemmel.köszönjük szépen.
 • Borbélyné Krämer Julianna
  2014. 09. 10. 08:47 (Budapest)
  Ismételten Gyopárosfürdőn jártam, immáron ötödször. A körülmények a szállásnál a Hotel Corvus Aqua - kifogástalan! Étterme szintén nagyon jó- a kiszolgálásról csak legekben lehet beszélni. A személyzet lesben állva várja kéréseinket. Egyre több barátot ismerőst hoztunk már magunkkal, akiknek ugyanez a véleménye.
  A környezet csodálatos, a szépséges tó a nádassal, vadkacsák tömkelegével, a tündérrózsák között megbúvó halacskákkal és békákkal. Szemben a szemet gyönyörködtető erdő, kiránduló ösvényeivel, pihenőivel csodálatos díszítést ad az exkluzív gyógyfürdő medencéinek sokaságához. A fürdő parkja, a futómuskátlis hatalmas extra bokrai, virágai különleges fái, bokrai mind-mind szemet gyönyörködtetőek.
  Ez a hely az amelyre azt mondja az ember, hogy CSODÁLATOS, miután itt minden meg van a feltétel nélküli pihenéshez, békességhez, a napi élet rohanásának feledtetéséhez - egyszóval a teljes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez!
  Anyagiakban sem megerőltető a szállás, kívánom mindenkinek aki csak teheti látogasson el ebbe a kis paradicsomba!
 • Csonka András
  2014. 08. 16. 10:36 (Budapest)
  Sajnos,gyorsan elszaladt ez a 6 nap!
  A párommal olyan fürdőt kerestünk,ahol ezidáig még nem jártunk.Az internet böngészése közben akadtunk Gyopárosfürdőre.
  Nálunk az az elsődleges szempont a fürdő kiválasztásánál,hogy közvetlen összeköttetésben legyen a szállodánkkal.Itt van még egy másik hotel is,ami ennek megfelel,de a honlapok átböngészése után nem volt kétséges a választás.Csodálatos környezetben található a szálloda!Csak ámultunk.A honlap képei is szépnek mutatják a helyet,de a valóságban egy kis földi paradicsomba csöppentünk.
  Kellemes nyári időben volt részünk,mintha ezt is megrendeltük volna.
  Az ételek ellenállhatatlanoknak bizonyultak!
  A személyzet profin végezte a dolgát.
  A fürdő és a wellnessz minden igényt kielégítően kényeztetett bennünket.Itt jegyzem meg,hogy a recepción az ingyenes strandbelépő mellé kedvezményes szaunabelépőt is vásárolhattunk.
  A vizibiciklizés a tavon igazi élményszámba ment!
  Esténként a tó körüli séta jó levezetés volt a kiadós és minőségi vacsora után.
  Először jártunk itt,de visszatérünk!
 • Kovács Ervinné
  2014. 07. 11. 13:39 (Budapest)
  Szállodában töltött időt férjem 70. születésnapjára kaptuk fiúnktól. Telitalálat volt! Nagyon jól éreztük magunkat ebben a remek szállodában és a gyógyfürdőben. Az embernek erre van szüksége, pihenésre, kikapcsolódásra, ellátásra. Mindezt a szálloda az ott létünk minden percében biztosította felső fokon. Aki nem tud ide eljönni, az sokat veszít.
  Még egyszer sok köszönet a szálloda összes dolgozójának
  Nyugdíjas ajánlat

  Nyugdíjas ajánlat

  Nálunk a kor előny, nyugdíjas Vendégeinket speciális kedvezményekkel várjuk!

  Érvényesség: 2024.08.30 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ
  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2024.08.30 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ
  Napi árak

  Napi árak

  Tóparti pihenés már 1 éjszakától! Töltődjön fel élményekkel a Gyopárosi Tó partján, válassza napi áraink közül az igényeinek megfelelő szobatípust!

  Érvényesség: 2023.05.29 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 1 éj

  További információ