Hotel Corvus
Oferte speciale

  Fiecare ofertă specială

  Experiențe

  de wellness neuitat

  • "A szálloda a tó partján nagyon szép környezetben fekszik aki szereti csendes, nyugodt helyett annak csak ajánlani tudom. A ételek finomak, a személyzet nagyon kedves és segítőkész."
   Olgi
  • "Kedves Vezetőség, Dolgozók! 3 éjszakát töltöttünk el Önöknél a férjemmel (remélem nem utoljára) ami felejthetetlen volt. A hotel gyönyörű helyen fekszik, a környezet csodálatos, a személyzet..."
   Takács család
  • "Remek hely és rendkívül jó a személyzet magatartása. Szép és kellemes 6 napot töltöttünk a Corvus Aqua-ban. Köszönjük!"
   V. Család
  • "A félpanziós ellátás kellemes csalódás volt, az ételek finomak voltak, sok hasonló szállodához képest nagyobb a választék."
   Adrienn
  • "Ennél jobb ellàtàst ,kiszolgàlàst ,kedvességet ,figyelmet ,tiszta szobàt finom ételeket amit kaptunk,ennél több nem is kell.Mi mindennel meg voltunk elégedve.!"
   Erika
  • "Rendkívül családias, kedves emberek a recepción, tündéri felszolgálók, mosolygós, szolgálatkész takarító hölgyek. A masszőr igazi szakember."
   István
  Băile de agrement - Gyopárosfürdő
  Pentru bunăstarea oaspeților există o poartă directă către centrul spa de la hotel. Halate de baie și prosoape sunt disponibile gratuit.

  Primiți notificări despre noile noastre oferte!

  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
  Planificați

  călătoria

  HOTEL CORVUS AQUA

  Adresa: H-5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 1.

  GPS: N 46 34.086, E 20 37.663

  Planificatorul de ruta