Hotel Corvus
Oferte speciale
  Tarife

  Tarife

  Tarife pentru o zi la Hotel Corvus Aqua, la Gyopárosfürdő

  Valabilitate: 02.01.2022 - 25.05.2023

  Rezervare minimă: 1 noapte

  18 400 HUF

  /persoana /noapte

  Mai multe informaţii

Fiecare ofertă specială

Experiențe

de wellness neuitat

 • "A szálloda a tó partján nagyon szép környezetben fekszik aki szereti csendes, nyugodt helyett annak csak ajánlani tudom. A ételek finomak, a személyzet nagyon kedves és segítőkész."
  Olgi
 • "Kedves Vezetőség, Dolgozók! 3 éjszakát töltöttünk el Önöknél a férjemmel (remélem nem utoljára) ami felejthetetlen volt. A hotel gyönyörű helyen fekszik, a környezet csodálatos, a személyzet..."
  Takács család
 • "Remek hely és rendkívül jó a személyzet magatartása. Szép és kellemes 6 napot töltöttünk a Corvus Aqua-ban. Köszönjük!"
  V. Család
 • "A félpanziós ellátás kellemes csalódás volt, az ételek finomak voltak, sok hasonló szállodához képest nagyobb a választék."
  Adrienn
 • "Ennél jobb ellàtàst ,kiszolgàlàst ,kedvességet ,figyelmet ,tiszta szobàt finom ételeket amit kaptunk,ennél több nem is kell.Mi mindennel meg voltunk elégedve.!"
  Erika
 • "Rendkívül családias, kedves emberek a recepción, tündéri felszolgálók, mosolygós, szolgálatkész takarító hölgyek. A masszőr igazi szakember."
  István
Băile de agrement - Gyopárosfürdő
Pentru confortul oaspeților noștrii hotelul nostru este legat printr-un coridor acoperit și încălzit cu Băile Gyopáros și parcul de saună, puteți să găsiți piscine de interior și exterior, jacuzzi, saună, piscine cu apă termală și terapii bazat pe efectul tămăduitor al apei termale.

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI ȘI câștigați

un sejur de 2 nopți pentru 2 persoane!
Planificați

călătoria

HOTEL CORVUS AQUA

Adresa: H-5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 1.

GPS: N 46 34.086, E 20 37.663

Planificatorul de ruta