Vendégkönyv - Hotel Corvus Aqua****

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szabó Andrea
  2017. 07. 08. 15:39
  Csodálatos 5 napot töltöttünk Önöknél!Mindenkinek csak ajánlani tudom.Az ételek finomak a személyzet kedves és nagyon figyelmes.Biztos ellátogatunk még ide.
 • Paprika Ágnes
  2017. 06. 28. 18:00
  Fantasztikus 5 napot töltöttünk Önöknél. Egy csodás tóra néző szobát kaptunk. Az ételek finomak, bőségesek. Pozitiv csalódás volt, hogy minden reggeli és vacsora más-más volt mindennap. Ha nem találtunk kedvünkre valót az étlapról az ebédre azt elkészitteték külön. A közeli strand is valami csodálatos. A személyzet kedves és figyelmes.
 • Horváth Petra
  2017. 06. 12. 11:53
  Nagyon köszönjük a vendéglátást, szuper volt a hétvége! Gyönyörű volt a szoba, nagyon finom volt a bor és minden étel kifogástalan volt a svédasztalos vacsorán, valamit nagyon bőséges volt a reggel is. Én csak jót tudok mondani a hotelről, nagyon színvonalas és annyira barátságos a személyzet, egytől-egyig mindenki. És ehhez jön még hozzá a gyönyörű tó és a fürdő, amit imádnak a gyerekek. Köszönjük még egyszer, biztos, hogy visszatérünk majd, én mindenkinek csak ajánlani tudom :)
 • Fickert család Plüssky nyuszival
  2017. 05. 28. 08:59
  Kedves Vendéglátóink! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Négy olyan napot töltöttünk itt, amit soha nem fogunk elfelejteni. Ezer köszönet mindenért mindenkinek. További sok szép napot.
 • 2017. 05. 26. 13:26
  2009-től visszajárók vagyunk. 2017-től is visszajárók leszünk.
 • Bambi család
  2017. 05. 25. 19:53
  Kedves HCA! Imádtuk az itt eltöltött három hetet, külön köszönet, hogy Ferrarinkra vigyáztak, amíg mi a fürdőben söröztünk! Kedvencünk az étterem volt, el fogom küldeni továbbképzésre a szakácsunkat otthon, hogy tanuljon Önöktől vendéglátást. Gyopáros, viszlát!
 • Bukor házaspár
  2017. 05. 25. 11:28 (Balatonfüred)
  Kedves Vendéglátóink, a szálloda csodálatos személyzetének tagjai! Köszönünk egy csodálatos szép hetet az életünkből. Az a természetes kedvesség, amivel körülvettek bennünket, a mindig mosolygós arcok, rendkívüli udvariasság és a csodálatosan finom ételek! Tisztaságban, nyugalomban és a mi szerencsénkre egy kellemes időben volt részünk. Kívánunk minden pihenni induló embernek ilyen pozitív élményt.
 • Kitty és a többiek
  2017. 04. 30. 21:58
  Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves volt, masszázs nagyon frissítő volt. Köszönettel: Kitty és a többiek
 • A. Zoltán
  2017. 04. 28. 11:35
  Kedves Hotel, Tisztelt Csapat!

  Nagy örömünkre szolgált itt pihenni Önöknél. Nagyon meg voltunk elégetve mind az ételek minőségével, változatosságával, ízével, mennyiségével. Külön köszönet a kiszolgáló személyzet kedvességéért, figyelmességéért. Nagyon kedvezőnek találtuk a csomaghoz járó extrákat, figyelmességeket.
  Üdvözlünk mindenkit, az „erőskezű „masszőr úrnak köszönjük a lelki támogatást.

  Egy szóval minden szép és jó volt.
  Köszönettel: A. Zoltán
 • 2017. 04. 21. 10:05
  Kedves Vendéglátók és dolgozók! Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel meg voltunk elégedve! Reméljük, még újra el tudunk jönni. Mindenkinek minden jót kívánunk.