Hotel Corvus
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Élményt ajándékba!


Ne törje tovább a fejét! Születésnap? Esküvő? Évforduló? Személytelen tárgyi ajándékok helyett - ha egy igazán különleges meglepetéssel szeretné emlékezetessé tenni az alkalmat, akkor tudunk adni egy szuper tippet!

TOVÁBB

Hasznos információk A-Z-ig

a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u v w x y z

Ajánlat / Ajánlatkérés:

Ajánlatkérését többféle módon leadhatja:

 • az alábbi űrlap kitöltésével: https://hotelcorvus.hu/altalanos-erdeklodes
 • emailben: info@hotelcorvus.hu , melyben kérjük megjelölni a foglalni kívánt időszakot, az érkező személyek számát (gyermekek esetén az életkorukat) és az igényelt szobabeosztást.
 • telefonon: +3668413810 , Kollégáink a hétvégén és a normál 8 órás munkaidőn túl érkező érdeklődéseket is fogadják - azonnali árajánlatot hétköznapokon 09:00-15:00 között a bejövő vonalak leterheltségétől függően tudunk adni.

Hétvégén vagy hétköznap 15:00 és másnap 09:00 között beérkező érdeklődéseket munkatársunk 24 órán belül, de legkésőbb a következő munkanapon válaszolja meg.

A kiküldött ajánlatunk nem minősül foglalásnak, így a kiajánlott szobát / szobákat nem áll módunkban tartani. A foglalásokat az igények beérkezésének sorrendjében vesszük fel.
Amennyiben a szálloda az ajánlatában mást nem határozott meg, akkor az ajánlatokban szereplő árak a kiküldéstől számítva 30 napig érvényesek.

A’la carte étkezés:

A szálloda földszintjén található Mediterrán Éttermünkben és Tóparti Grillteraszunkon a hagyományos békési ízek és az elmaradhatatlan Hungarikumok mellett a nemzetközi-, valamint a reformkonyha remekeit kínáljuk.
Konyhafőnökünk és Csapata hozzájárul ahhoz, hogy ne csak testét és lelkét kényeztessük, hanem gasztronómiai élményekkel és gazdagítsuk Önt.
Légkondicionált éttermünk 80 fő befogadására alkalmas, fűthető tóparti teraszunk 24 férőhelyes, míg szabadéri teraszunkon 60 főt tudunk fogadni.
Az étel-, és italfogyasztáshoz 12% szervizdíjat számítunk fel.
Nyitva tartás: minden nap 7:00-22:00

Étlap letöltése [PDF, 3.56 MB]
Itallap letöltése [PDF, 1.9 MB]

Babaágy, pótágy:

Prémium kétágyas szobáink pótágyazhatóak, egy részében fixen fotelágy található. Standard és prémium lakosztályainkban kihúzható kanapén 2 fő részére tudunk elhelyezést biztosítani.
Deluxe lakosztályunkban szintén kihúzható kanapén tudunk ágyazni 2 fő részére, de a szoba további pótágyakkal bővíthető.
Szállodánk 7db nagyobb méretű pótággyal, 8 db kisebb méretű pótággyal, 7db fotelággyal és 6 db babaággyal rendelkezik.

Bababekészítés:

A szobákba díjmentesen kérhető bababekészítés, melynek tartalma: babaágy, gyermekágynemű, babakád, pelenkatároló kuka illetve bili és fellépő korlátozott mennyiségben.

Bejelentkezés:

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Korábbi bejelentkezésre foglaltságunktól függően van lehetőség, melyet előre foglalni nem lehet. Kérjük, a lehetőségről érkezés előtt 1 nappal telefonon érdeklődjön.

Check-in:

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Korábbi bejelentkezésre foglaltságunktól függően van lehetőség, melyet előre foglalni nem lehet. Kérjük, a lehetőségről érkezés előtt 2 nappal telefonon érdeklődjön.

Check-out:

A szobákat az elutazás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni. Hosszabbítás a foglaltságtól függően 1.000 Ft / szoba / óra díj ellenében vehető igénybe. Kérjük, egyeztessen a recepción!

Csónakázás:

Nyári időszakban a hármas Gyopárosi tórendszer középső tava teljes egészében bejárható csónakkal. A tó közepén található szökőkút felejthetetlen élményt nyújt.
A csónakok a fürdőben kölcsönözhetők, a kölcsönzési díjakról recepciónkon érdeklődhet.

Dohányzás:

Szállodánk minden szobája nemdohányzó. Dohányzás kizárólag a szálloda előtt, illetve a teraszon kijelölt helyen megengedett.

A szálloda nemdohányzó hotel. Ennek értelmében a szálloda zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint a szállodához tartozó teljes nyílt területen – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata.
A szálloda alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a szálloda területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni ezen előírás betartására, illetve a dohányzás, elektromos cigaretta használat abbahagyására. A vendég, illetve a szálloda területén tartózkodó bármely személy köteles az előírás betartására, valamint az esetleges felszólítás teljesítésére. Amennyiben bármely vendég vagy a szálloda területén tartózkodó egyéb személy jogsértő magatartása miatt a szállodát az illetékes hatóság a vonatkozó jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy a szálloda jogosult az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítani, illetve annak megfizetését tőle követelni.

A szálloda épületén belül történő dohányzás esetén 50.000 Ft szállás felárat számítunk fel az extra takarítás miatt.

Egyágyas felár:

Honlapunkon szereplő árak min. 2 fő elhelyezés esetén érvényesek. Amennyiben 1 főre szeretne árajánlatot kérni vagy foglalni, akkor kérem érdeklődjön szállodánk recepciójától.
Az egyágyas szobafelár minden ajánlatnál egyedileg kerül kikalkulálásra.

Előlegfizetéssel kapcsolatos teendők:

A foglalások garantálásához kérjük az előleg befizetését. A fizetendő összeget a Tópart Üzemeltetési Kft. OTP Banknál vezetett 11742025-24437154-00000000 (HUF) számú bankszámlaszámára kérjük átutalni. Az előleg befizetésének szükségességét a visszaigazolásban minden esetben jelezzük.
Az előleg mértéke különböző lehet egyes csomagajánlatoknál. Néhány esetben azonban időszaktól és csomagtól függően kérhetjük az előleg fizetését: 7 vagy attól több éjszakás foglalások ill. 3 vagy több szoba együttes foglalása esetén.
Átutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük az érkező vendég nevét és a foglalás időtartamát feltüntetni!
A foglalást csak abban az esetben tudjuk garantáltnak tekinteni, amennyiben az előleg megérkezett hozzánk. Kérjük, hogy pontos számlázási és postai címet szíveskedjenek írásban megadni.

Előlegfizetés Szépkártyával:

 • OTP Szépkártya: a szépkártyás webfelületen szállodánkat kiválasztva van rá lehetőség (Hotel Corvus Aqua)
 • K&H Szépkártya: a webfelületen keresztül lehetséges, szállodánk azonosítója: 84025266
 • MKB Szépkártya: az előrefizetési folyamatot Kollégáink kezdeményezik, melyhez legyen kedves elküldeni a kártyán található 6 jegyű azonosító számot és a kártyabirtokos nevét. Köszönjük! A Kollégánktól kapott előrefizetési azonosító számmal tudják a fizetést véglegesíteni.

Éjszakai fürdőzés

Szombat éjszakánként éjfélig élvezhetik a Gyopárosi Élményfürdő ill. a Szauna Park szolgáltatásait. A szállodánkban vásárolható belépő tartalmazza az éjszakai fürdőzés lehetőségét, Vendégeinknek ezért nem számolunk fel plusz díjat.

Élményfürdő:

Az Élményfürdő belső medencéi a tetőszerkezet felújítása miatt ideiglenesen zárva tartanak.

A 2004-ben épült Gyopárosi Élményfürdő kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét, legyen szó a test minden porcikáját megmozgató attrakciókról, vagy éppen a feltöltődést, a regenerálódást segítő, a fájó izomkötegeket gyengéden simogató, esetleg keményebben masszírozó élményelemekről.
Az év minden napján nyitva tartó komplexum három kül- és négy beltéri medencével várja a fürdőzőket - szombaton akár éjfélig is. A csúszdázás megszállottjait kettő, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó, végül egy kültéri és egy beltéri medence fölött végződő óriáscsúszda kényezteti. A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben egyebek mellett nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, megannyi buzgár és gejzír segíti a tökéletes ellazulást, melyet az úgynevezett sodrófolyosóban való szabad áramlás élménye koronáz meg.
Az óriási alapterületű élményfürdő az igényeknek megfelelően egyszerre teremt lehetőséget a vendégek számára a pezsgő, folyton nyüzsgő fürdőéletben való megmártózásra, s a valóban pihentető, csendes kikapcsolódásra. Ha pedig eluntuk magunkat, az élményfürdőből csak néhány lépés a hatalmas zöld parkban elterülő parkfürdő, valamint a termálvizes gyógyfürdő.

Az Élményfürdő belső medencéi a tetőszerkezet felújítása miatt határozatlan ideig zárva tartanak.

Erzsébet Utalvány:

Szállodánk Erzsébet Utalvány elfogadóhely. Az alábbi típusokat fogadjuk el: étkezés (félpanzióra vagy éttermi fogyasztásra használható fel), ajándék (szállás ill. bármilyen más szolgáltatás is fizethető vele), gyermekvédelmi utalvány (szállás ill. bármely más szolgáltatás is fizethető vele).

Étterem

A szálloda földszintjén található Mediterrán Éttermünkben és Tóparti Grillteraszunkon a hagyományos békési ízek és az elmaradhatatlan Hungarikumok mellett a nemzetközi-, valamint a reformkonyha remekeit kínáljuk.
Konyhafőnökünk és Csapata hozzájárul ahhoz, hogy ne csak testét és lelkét kényeztessük, hanem gasztronómiai élményekkel is gazdagítsuk Önt.
Légkondicionált éttermünk 80 fő befogadására alkalmas, fűthető tóparti teraszunk 24 férőhelyes, míg szabadéri teraszunkon 60 fős.
Nyitva tartás: minden nap 7:00-22:00

Félpanzió:

Félpanziós vacsoránkat tóparti éttermünkben szolgáljuk fel 18:00-tól 21:00-ig, foglaltságtól függően svédasztalos vagy menüválasztásos rendszerben.
12 fő feletti félpanziós vendéglétszám esetén a vacsorát svédasztalos formában kínáljuk.
A félpanziós ellátás mellett földszinti éttermünkben a’la carte ételfogyasztásra 12:00-tól 21:00-ig van lehetőség.
A félpanziós ellátás ára 5.900 Ft / fő / alkalom. Gyermekkedvezmény: 4 éves kor alatt térítésmentes, 4-12 éves kor között 50%.
A megadott árak napi szobaáron történő foglalás esetén érvényesek, szállodai csomagok foglalása esetén az árak eltérhetnek az itt megadottaktól.

A félpanziós ellátás nem tartalmaz italfogyasztást, csak étkezést. Kivéve a büféreggelink, mely a hideg és meleg reggeli ételek mellett tartalmaz: többféle kávé és teafogyasztást, minimum kétféle gyümölcslevet ill. tejet és kakaót.

Finn szauna:

Szállodánk finn szaunája és a hozzá tartozó pihenőrészleg is segíti a kikapcsolódást és a feltöltődést. Használatához a recepción előzetes bejelentkezés szükséges.

A rendszeres szaunázás során megszabadulunk a felhalmozódott méreganyagoktól, mivel a szauna hője verejtékezésre készteti testünket, pórosaink kitágulnak, így felgyorsul a káros anyagok távozása szervezetünkből. A folyamat felgyorsítható, ha szaunázás közben és utána bőséges folyadékot fogyasztunk. Mivel a káros méreganyagok a pórusainkon keresztül távoznak, ezért a finn szauna használata után javasolt a hideg vagy langyos vizes tusolás, ezután néhány perc pihenés, hiszen a felpezsdült vérkeringést és a felgyorsult szívverést ismét nyugalmi állapotba kell hozni. A szaunázás főként hölgyek számára jár nagy előnyökkel, mivel használata elősegíti a kívánt elérését, szaunázással gyorsabban megszabadulhatunk a felesleges kilóktól és a zsírpárnáktól.

Fitneszterem:

A fürdő területén található erőgépekkel felszerelt fitneszterem élményfürdő belépő megváltása mellett díjmentesen vehető igénybe.
A rendszeres testedzés hatására nő a szív teljesítőképessége, csökken a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata, erősödik az immunrendszer, kedvezően hat a magas vérnyomás tüneteire, csökkenti az emlőrák kialakulásának valószínűségét, a vérben található HDL koleszterin (védő koleszterin) szintje növekszik, megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a szívinfarktus kockázatát, megelőzhető a 2-es típusú cukorbetegség, szabályozza a vércukorszintet, jó hatással van a libidóra, mérsékelhető a csontritkulás, csökken az ízületi fájdalom, növeli a hajlékonyságot és az izomerőt és nem utolsósorban endorfin termelő hatása van.

Fizetési feltételek:

Egyéni Vendégeink szobafoglalásánál előleget kérünk. A fennmaradó összeg, valamint a szállodai extra költségek a helyszínen készpénzzel, hitelkártyával vagy SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H SZÉP kártya) egyenlíthetők ki.
Egyéb esetben a helyszínen történik a számla kiegyenlítése.

Fizetőeszközök:

Készpénz, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, szerződött Partnerek esetében átutalás.
Elfogadott bankkártya típusok: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, Amex, China Union Pay.
Elfogadott SZÉP kártya típusok: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya.
Elfogadott Erzsébet utalvány típusok: Étkezési, Ajándék, Gyermekvédelmi.

Fotelágy:

7 db prémium kétágyas szobánkban fixen található fotelágy, mely gyermekek részére ideális elhelyezést biztosít. A fotelágy mérete: 80x190 cm.

Fürdő:

Több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi vagy éppen baráti programra vágyó Vendégeket az év minden napján, hétvégén akár éjfélig is.
Szállodánkat fedett, fűthető folyosó köti össze a Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdővel. Recepciónkon a mindenkori árból kedvezményesen vásárolható fürdőbelépő.
Vendégeink részére fürdőköpenyt és strandtörölközőt biztosítunk, mely kényelmessé teszi az átjárást és a fürdőzést.
A fürdő egész területén elérhető vezeték nélküli internetcsatlakozási lehetőség (wifi).

Az Élményfürdő belső medencéi a tetőszerkezet felújítása miatt határozatlan ideig zárva tartanak.

Fürdőköpeny:

Szállóvendégeink részére díjmentesen biztosítunk fürdőköpenyt a pihenésük idejére. A fürdőköpeny cseréje esetén 800 Ft/db díjat számolunk fel.

Fürdőóra:

Vendégeink kényelme érdekében a fürdőbe beléptető karórákat biztosítunk, mellyel sorban állás nélkül át tudnak menni a fürdő területére és az elhelyezett beléptető kapukon zavartalanul tudnak áthaladni.

A beléptető órákat naponta történő belépővásárlásnál minden este kérjük leadni a recepción. Amennyiben a foglalt csomag tartalmazza a fürdőhasználatot, akkor az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján 10:00 óráig korlátlan átjárással használhatják a fürdő szolgáltatásait. Az órát ebben az esetben a távozás napján kérjük leadni.

A Vendégeinknek biztosított fürdő beléptető óráért kauciót kérünk. A kaució a beléptető óra elvesztésére vagy az abban keletkezett kár megtérítésére nyújt fedezetet. A kaució díja 5000 Ft / az óra darabszáma, mely az átadáskor terhelődik a Vendégek számlájára. Az óra sérülésmentes visszaadása esetén a kaució teljes összege sztornózásra kerül.

Távozás napján a Vendégeinknek a kaució összegét készpénzben kell kiegyenlíteniük, amennyiben a 10:00-s check out után is használni kívánják a beléptető órát. A kaució a sérülésmentes órák leadása után visszafizetésre kerül.

Gyermekfelügyelet:

Amíg a felnőttek feltöltődnek és pihennek, addig a gyermekeiket is biztonságban tudhatják. Gyermekfelügyelet előzetes egyeztetés alapján igényelhető szállodánkban. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Gyermekkedvezmény:

Gyermekkedvezményeink a felnőttekkel egy szobában történő elhelyezés és napi szobaárainkon történő foglalás esetén érvényesek. Szállodai csomagok foglalása esetén az árak eltérhetnek.

Babaágy illetve pótágy napi árunk:

 • 3,99 éves kor alatt grátisz
 • betöltött 4 év és 11,99 éves kor között 8.400 Ft / fő / éj (főszezonban: 9.400 Ft / fő / éj)
 • betöltött 12 éves kortól: 9.400 Ft / fő / éj (főszezonban: 10.400 Ft / fő / éj)

A pótágy árak tartalmazzák a szállást és a büféreggelit.
Félpanziós illetve teljes panziós ellátás 4 éves kor alatt ingyenes, 4-12 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk a felnőtt árakból. 12 éves kortól felnőtt ár fizetendő.
Éttermünkben 4db etetőszék áll rendelkezésre

Gyógyászat:

A fürdő Gyógyászati és Rehabilitációs Központjában igénybe vehető kezelésekhez TB beutaló szükséges. A beutalót kérje reumatológus orvosától vagy jelentkezzen be a központban rendelő szakorvosokhoz.
A gyógyfürdő OEP száma: 4735
A fürdő Reumatológiai szakrendelésének azonosító kódja: 040321402 vagy 040321401
A Gyopárosi Gyógyfürdő gyógyászati részlegén nem csupán gyógyvizes medence- vagy kádfürdő segíti egészségünk visszanyerését, hanem különböző egészségügyi szolgáltatások sora is.

A súlyfürdőt — öt évnél nem régebbi röntgenlelet bemutatását követően — a nyaki és ágyéki porckorong, a csípő, a térd és a bokaízületi megbetegedéseiben, kopásában szenvedők számára ajánlják.
A szénsavas fürdőkezelés az érrendszeri betegségekkel (magas vérnyomás, érszűkület, szívműtét utáni lábadozás, stb) küzdők számára, míg a tangentoros kezelés (víz alatti vízsugármasszázs) az izomzattal kapcsolatos megbetegedésben (Bechterew-betegség, csontritkulás) érintettek panaszaira lehet gyógyír.
Gyopárosfürdőn lehetőség nyílik víz alatti gyógytornán és csoportos gyógyúszáson való részvételre is.
A beutalóval igénybe vehető TB gyógykezelések listája: Gyógyvizes gyógymedence, Gyógyvizes kádfürdő, Súlyfürdő, Szénsavfürdő, Orvosi gyógymasszázs, Víz alatti sugármasszázs, Víz alatti csoportos gyógytorna.
A Gyógyászati Központ egészségmegőrző szolgáltatásaink listája: Víz alatti vízsugár masszázs (tangentor), Masszázs (részleges), Masszázs (teljes testfelületen), Hidromasszázs kád (pezsgőkád), Thai masszázs, Relaxáló fejmasszázs, Aroma masszázs, Talp masszázs, Lávaköves masszázs, Kádfürdő, Víz alatti csoportos gyógytorna, Szénsavfürdő, Súlyfürdő, Sószoba és Szolárium.
A szolgáltatások árairól az alábbi oldalon tájékozódhat:
http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/gyoparosfurdo/arak

Gyógyfürdő:

A gyógyfürdő területén két tornamedence, egy fedett gyógyvizes és egy kültéri gyógyvizes medence található. A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra.

Gyógyvíz:

A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra. A 670 méter mélységű termálkút vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé. A gyógyvizet - mely az alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvizek csoportjába tartozik, s magas metakovasav tartalommal bír - 47 Celsius-fokos hőmérsékleten nyerik ki a talajból, s innen hűtik a kezeléshez éppen szükséges hőfokra.

A vízben található hatóanyagok a kúrák során fájdalomcsillapító hatásukkal megkönnyebbülést hoznak a beteg, fájó testtájékon, s fokozzák a szervezet regenerációs képességét, ezzel is támogatva a mielőbbi gyógyulást.
A gyopárosi fürdő termálvize 34 Celsius-fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét oldó hatásával lehet gyógyír panaszainkra.
A vízgőzt, a párát belélegezve légúti betegségeinken segíthet, bőrünkkel érintkezve pedig a legkülönbözőbb bőrbetegségek, így az ekcéma, a lichen vagy a pikkelysömör (pszoriázis) okozta bőrgyulladás kezelésének támogatására is kitűnően alkalmas.
A gyógyvíz - a teljesség igénye nélkül - segít a porckorongkopás, a porckorongsérv, a gerinc kopása és egyéb ízületi (kéz, térd, csípő, boka) kopások, ideg- és ízületi gyulladások, valamint a csontritkulás okozta panaszok esetén is, de alkalmas a legkülönbözőbb sérülések utókezelésre és műtétek utáni rehabilitációra is. Segítséget nyújt az idült nőgyógyászati és urológiai gyulladások megszüntetéséhez, s a meddőség bizonyos formáinak orvoslására is alkalmazható gyógymód. Az agyi érbetegségek nyomán kialakult izomgörcsök enyhítését, megszüntetését célzó kezelések során is bevált módszer, ahogyan például a Parkinson-kórban szenvedők számára is könnyebbséget hozhat.
Számos jótékony hatása, a felhasználás megannyi módja mellett persze ellenjavallatok is vannak: a szívelégtelenségben, szívritmuszavarban, magas vérnyomásban, fertőző vagy lázas betegségben, rosszindulatú daganatos megbetegedésekben, fertőző vagy váladékozó bőrbetegségben, epilepsziában vagy inkontinenciában szenvedők számára nem ajánlott, ahogyan az állapotos nők számára sem javasolt a fürdőkúra.

Háziállat:

Kis kedvenceit sem kell otthon hagynia, ha szállodánkba látogat, a kisállatokat 4.900 Ft/éj áron fogadjuk.

Kutyabarát Hotel Szabályzat letöltése [PDF, 452 KB]

Horgászat

Amíg családja pihen, vagy a szomszédos élményfürdőben lubickol, addig Önnek nem kell lemondania horgász szenvedélyéről! Közvetlenül szállodánk mellett, a Gyopárosi Tavon is a horgára akadhat:a süllő, csuka, ponty, harcsa, dévér, compó, vagy kárász.
A horgász napijegy igénylésének feltétele az, hogy Ön rendelkezzen állami jeggyel, érvényes MOHOSZ tagdíjjal vagy horgászvizsga bizonyítvánnyal.

Idegenforgalmi adó:

Az idegenforgalmi adó 18 éves kor felett fizetendő, mértéke 2022-ben 400 Ft / fő / éj. Amennyiben üzleti céllal tartózkodnak szállodánkban és szeretnének idegenforgalmi adó mentességben részesülni, akkor kérjük, érkezés előtt juttassák el hozzánk a mentességről szóló nyomtatványt.

Internet:

Jelszóval védett, gyors sebességű vezeték nélküli internet a szálloda egész területén elérhető, használatát a szoba ára tartalmazza. Vezetékes internet korlátozottan elérhető a szobákban.
A szálloda halljában elhelyezett számítógép is a Vendégek rendelkezésére áll.

Játékkuckó:

A fürdő területén található játékkuckó célja a legkisebbek tartalmas szórakoztatása, vízhez szoktatása és a fürdőlátogatási szokások kialakítása. Az elő-, és utószezonban szombaton és vasárnap, valamint kiemelt ünnepnapokon 10:00-18:00 óráig tart nyitva az élményfürdő galériáján a fürdőbelépő megváltása mellett ingyenesen látogatható játékkuckó. Színes programok és kreatív játékok várják kis Vendégeinket. A főszezonban kibővített nyitva tartással üzemel.

Az Élményfürdő tetőszerkezetének felújítása miatt a Játékkuckó határozatlan ideig zárva tart.

Kaució:

A Vendégeinknek biztosított fürdő beléptető óráért kauciót kérünk. A kaució a beléptető óra elvesztésére vagy az abban keletkezett kár megtérítésére nyújt fedezetet. A kaució díja 5000 Ft / az óra darabszáma, mely az átadáskor terhelődik a Vendégek számlájára. Az óra sérülésmentes visszaadása esetén a kaució teljes összege sztornózásra kerül.

Távozás napján a Vendégeinknek a kaució összegét készpénzben kell kiegyenlíteniük, amennyiben a 10:00-s check out után is használni kívánják a beléptető órát. A kaució a sérülésmentes órák leadása után visszafizetésre kerül.

Kedvezmények:

Szállodánk honlapján meghirdetett akciók és kedvezmények minden esetben csak közvetlen foglalások esetén érvényesek! Több kedvezmény felhasználása egy ugyanazon foglalásnál nem lehetséges, a kedvezmények nem összevonhatóak.

Kedvezményt biztosító kártyák beváltása szintén csak közvetlen foglalás esetén lehetséges, kérjük, már ajánlatkéréskor jelezzék, amennyiben fel kívánják használni kártyájukat - főszezonban és kiemelt időszakokban nem érvényesek. Az itt tartózkodás alatt vagy távozáskor felmutatott kártyát nem áll módunkban elfogadni.

Kerékpárkölcsönzés:

Élvezze a mozgás örömét, tekerjen egyet a tó körül!

Szállodánk ehhez többféle kerékpárt kínál, felnőttek részére 3 db női és 3 db férfi bicikli (28-as), gyermekek részére 2-2 db kislány és 2-2 db kisfiú gyermek (20-as) és ifjúsági (24-es) kerékpárokat kínálunk. Igény esetén egy felnőtt kerékpárunkat gyermeküléssel is felszereljük. A biciklikhez zárat a recepción kérhet.

Kijelentkezés:

A szobákat az elutazás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni. Hosszabbítás a foglaltságtól függően díj ellenében vehető igénybe. Kérjük, egyeztessen a recepción!

Lemondási feltételek:

A Megrendelő mindennemű rendelés lemondását köteles azonnal a szálloda tudomására hozni és azt írásban is megerősíteni.
Amennyiben a Megrendelő a foglalást a határidő után mondja le, vállalja a következőkben megállapított kötbér kifizetését:

Általános foglalások esetében:
A foglalás az érkezés előtt 14 nappal kötbérmentesen lemondható,
Érkezés előtt 13. és 7. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 25%-át,
Érkezés előtt 6 és 4. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 50%-át,
Érkezés előtt 3-2. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 70%-át,
Érkezés előtt 24 órán belüli lemondás esetén a kiajánlott foglalás végösszegének 100%-át szükséges megfizetni kötbérként.

Kiemelt időszakokra történő foglalás esetén:
A foglalás az érkezés előtt 20 nappal kötbérmentesen lemondható,
Érkezés előtt 19. és 10. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 25%-át,
Érkezés előtt 9. és 4. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 50%-át,
Érkezés előtt 3. és 2. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 70%-át,
Érkezés előtt 24 órán belüli lemondás esetén a kiajánlott foglalás végösszegének 100%-át szükséges megfizetni kötbérként.

Szilveszterre történő foglalás esetén:
A foglalás az érkezés előtt 30 nappal kötbérmentesen lemondható,
Érkezés előtt 29. és 14. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 25%-át,
Érkezés előtt 13. és 8. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 50%-át,
Érkezés előtt 7. és 3. nap közötti lemondás: a kiajánlott foglalás végösszegének 70%-át,
Érkezés előtt 48 órán belüli lemondás esetén a kiajánlott foglalás végösszegének 100%-át szükséges megfizetni kötbérként.

Lemondás előlegfizetés esetén:

Lemondás esetén a befizetett előlegről egy értékutalványt állítunk ki, mely korlátozás nélkül beváltható szállodánkban a későbbiek folyamán.

Mivel az utalványok nem névre szólóak, így át is ruházhatóak. Amennyiben az értékutalvány egy része nem kerül felhasználásra (pl. kisebb foglalási érték esetén), akkor a fennmaradó összegről újabb utalványt állítunk ki és meghosszabbítjuk érvényességét.

Masszázs:

A tökéletes kikapcsolódáshoz ajánljuk masszőrünk kényeztető szolgáltatásait.
Amennyiben itt tartózkodása alatt e szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, úgy a rugalmas időpont egyeztetés miatt kérjük, hogy szándékát érkezés előtt, előre jelezze recepciónkon.

Szállodánkban igénybe vehető masszázsok:

 • Hátmasszázs: A masszázs hatására javul a koncentráció, erősödik az immunrendszer, csillapodik a feszültség eredetű fejfájás.
 • Teljes testmasszázs: Regeneráló, relaxáló hatása révén kedélyállapot javításra, a méreganyagok eltávolítására, a fizikai állóképesség és az immunrendszer erősítésére szolgál.
 • Lávaköves masszázs: A masszázs során vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használnak. A nagyobb köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezik el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzák testünket.
 • Relaxáló masszázs: A kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az ellazulás.
 • Izomlazító masszázs: A masszázs erőteljes, intenzív mozdulatokkal történik, így kihat a mélyizomzatra is. Hatása a fájdalomcsökkentés, vérkeringés fokozódik, javul az izomtónus, a csomók és az izmok merevsége oldódik.
 • Csokoládé masszázs: A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől. Az évszázadok óta afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
 • Mézes masszázs: A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti, így méregtelenít. A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává, feszessé válik és egészségessé teszi a kezelt bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, javítja rugalmasságát.

Megközelítés:

Budapest - Orosháza (180km) M5-ös autópályán át Csongrád-Szentes irányában
Debrecenből (160km) a 47-es főúton Békéscsaba felől
Szegedről (60km) Hódmezővásárhelyen keresztül
Aradról (80km) Battonyai határátkelőn keresztül

Autóbusszal: www.menetrendek.hu
Vonattal: www.elvira.hu
Orosháza-Gyopárosfürdő helyi autóbuszjáratai: www.korosvolan.hu

GPS: N 46 34.086, E 20 37.663

Módosítási feltétek:

Amennyiben a szálloda ajánlatában más feltételt nem határozott meg, a módosítási feltételek a következők:

A Megrendelő mindennemű rendelés módosítását köteles azonnal a szálloda tudomására hozni és azt írásban is megerősíteni.

A már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére a szabad kapacitás függvényében az alábbi feltételek szerint van lehetőség:

 • Érkezés előtti 30. napig díjmentes,
 • Az érkezés előtti 29. naptól 15. napig: 4.000 Ft / szoba / alkalom,
 • Az érkezés előtt 14-2 napon belül a foglalás végösszegének 10%-a, de min. 10.000 Ft,
 • Érkezés előtti vagy az érkezés napján a kiajánlott foglalás végösszegének 50%-a módosítási költségként kerül felszámolásra.


Törzsvendégeinknek érkezés előtt 15 napig foglalásonként 1 módosítás ingyenes.

Parkfürdő:

A gyopárosi parkfürdő a szabadtéri strandolás minden élményét biztosítja.
Fiatalok, középkorúak, idősek, párok, családok, egyedül vagy baráti társaságban érkezők egyaránt megtalálják számításaikat a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben elterülő strandon.

A fürdőkomplexum szabadtéri része épp oly népszerű a vendégek körében, mint például az élmény- vagy gyógyfürdő, sőt sokan akadnak, akik éppen a természet közelsége miatt kifejezetten a strandot szemelik ki.
Számukra, s minden Gyopárosfürdőt felkereső fürdőző számára változatos programokat kínál a parkfürdő: a nyaranta igen népszerű szórakoztató programok, koncertek, sport- és egyéb rendezvények mellett számos állandó attrakció, sokakat vonzó szolgáltatás nyújtja a változatos, színes és emlékezetes időtöltés lehetőségét. A tavon csónakázni és vízibiciklizni is lehet, az egészségmegőrző és -javító fürdőzést több gyógy- és termálvizes medence szolgálja, a sportolni vágyókat pedig 50 méteres úszómedence és tanmedence várja.
Míg az idősebb generációk tagjai, a szülők vagy nagyszülők az előbbiek jótékony hatásait élvezve ellazulnak, addig a fiataloknak feszített víztükrű élménymedence, a legkisebbeknek pedig gyermek-élménymedence szerez örömteli órákat.
A parkfürdő a vízmentes, mégis klasszikus strandsportágak rajongói számára is lehetőséget biztosít a testmozgásra: strandkézilabda és strandröplabda pálya, valamint füves focipálya csábítja játékra őket.
Végül, a parkfürdőből már csak néhány lépés a gyopárosi élményfürdő, valamint a termálvizes gyógyfürdő.

Parkolás:

A szállodánk előtti parkolóhelyeket Vendégeink részére térítésmentesen biztosítjuk.

Pótágy, babaágy:

Prémium kétágyas szobáink pótágyazhatóak, egy részében fixen fotelágy található. Standard és prémium lakosztályainkban kihúzható kanapén 2 fő részére tudunk elhelyezést biztosítani.
Deluxe lakosztályunkban szintén kihúzható kanapén tudunk ágyazni 2 fő részére, de a szoba további pótágyakkal bővíthető.
Szállodánk 7db nagyobb méretű pótággyal, 8 db kisebb méretű pótággyal, 7db fotelággyal és 6 babaággyal rendelkezik.

Reggeli:

Díját a szoba ára tartalmazza, földszinti éttermünkben 07:00-től 10:00-ig vehető igénybe.

Speciális étkezési igények

Ha speciális étkezési igénye van (pl. gluténmentes, laktózmentes, tej, vegán stb.), akkor ezt kizárólag előzetes jelzés esetén az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

 • Szállodánkban a büféreggeli és a büfévacsora során felár nélkül Ön a meglévő választékból tudja fogyasztani azokat az ételeket, amelyek az étkezési rendjének megfelelnek.
 • Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy melyik étel alkalmas az Ön számára.

Kérjük annak tudomásul vételét, hogy Ön a speciális étkezési igénye miatt nem fog tudni minden büféasztalon szereplő ételt fogyasztani és ezért szűkebb választék áll rendelkezésére.

A reggelihez személyenként 2 db/alkalom gluténmentes zsemlét tudunk biztosítani. Amennyiben ez nem megfelelő, akkor kérjük, hogy megszokott kenyérféléjét, péksüteményét hozza magával.

Felár ellenében (reggeli: 800 Ft / fő / étkezés, vacsora: 1.500 Ft / fő / étkezés), egyéni egyeztetést követően szakácsunk külön termékeket hozat, ételt készít az Ön számára. Ezeket kizárólag az Ön részére biztosítjuk. Kérjük, előre jelezze, ha igénybe kívánja venni ezt a lehetőséget.

Fontos tudni, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes ételeket nem tudunk biztosítani.

Szauna Park:

Nyolc kabinos, modern szauna park, egyes napokon egészen éjfélig tartó nyitva tartással.
A 60-70, illetve 70-80 Celsius-fok hőmérsékletű száraz finn szauna, az 50-60 fokos aromakabin, a szintén 50-60 fokon üzemelő fényterápiás bioszauna, a 30-40 Celsius-fokos danárium, a 45-50 fokon izzasztó, száz százalékos páratartalmat biztosító gőzkabinok, valamint az 50-60 fokos relaxáló infrakabin mind a Gyopárosfürdőre érkező szaunabarátok egészségét, minél tökéletesebb kikapcsolódását szolgálják.

A gyönyörű környezetben az egyes kabinok más-más problémákra kínálnak megoldást, más-más hatást érnek el a szaunázóknál.
Míg a száraz finn szauna méregtelenítő, bőrfeszesítő és immunerősítő hatással bír főként, az aromakabin frissít, vitalizál, tisztítja a pórusokat és a légutat. A fényterápiás bioszauna a színek erejével gyógyít, nyugtat, miközben méregtelenít és relaxál. A gőzkabin pihentet, kikapcsol, miközben légutaink számára is nagyon hasznos. Az alapos méregtelenítésre, zsírégetésre, az izmok lelazítására vágyóknak az anyagcserét is serkentő infrakabin a legjobb választás.

Szauna szeánsz:

A fürdő Szauna parkjában új szauna szeánszokon vehetnek részt hétvégente.
Általános Szauna Szeánszok: illóolajos szeánsz, gyümölcsös-vitaminos szeánsz, sörös szeánsz, sós szeánsz, mézes szeánsz, orosz szeánsz, jeges szeánsz.
Ezek mellett még számtalan szeánsszal várják a kedves Vendégeket.
Szauna szeánszokra a korlátozott férőhelyek miatt, előzetes jelentkezés szükséges a szaunamesternél. Telefon: 06-68-512-260

Illóolajos szeánsz:
Vízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre, vagy megelőzésükre is kiválóan alkalmasak. A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb, mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.
Gyümölcsös-vitaminos szeánsz:
Az aromás szeánszhoz hasonlóan 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. A ceremónia végén felszeletelt hűtött gyümölccsel, frissítő teával kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat, valódi „vitaminbomba”. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.
Sörös szeánsz:
A férfiak körében igen közkedvelt, bár nem a vendégek hasában, hanem a szauna forró levegőjével keveredik a sör finom illata. A szaunamester sörrel elegyített vizet locsol a szaunakályhára, így kellemes maláta- és árpaillat járja át a szaunakabint, miközben „sivatagi szélhez” hasonló forró levegővel hevíti a vendégeket. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen szívódik fel.
Sós szeánsz:
Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik. Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamestertől kapott, finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. A mézes szeánsszal kombinálva fejti ki valódi hatását. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitiszt.
Mézes szeánsz:
A sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.
Orosz szeánsz:
A szaunakályhán nagy mennyiségű aromás hideg víz szétoszlatásával teremt igen intenzív forró levegőt a szaunamester. Szaunazászlója segítségével a vendégek körül megkavarja a levegőt. Erős verejtékezésre, hátborzongásra és felhevülésre számíthatnak a résztvevők.
Jeges szeánsz:
A kedvelt programok közé tartozik. A jég kályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal való játék is felüdítő. Felpezsdítő érzés, ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán. A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek. Így a Vendégek a szaunázás igazi élményét intenzíven élhetik át.

SZÉP kártya:

Szállodánkban mindhárom típusú (MBH, K&H, OTP) SZÉP kártyát elfogadjuk.

Előlegfizetés Szépkártyával:

 • OTP Szépkártya: a szépkártyás webfelületen szállodánkat kiválasztva van rá lehetőség (Hotel Corvus Aqua)
 • K&H Szépkártya: a webfelületen keresztül lehetséges, szállodánk azonosítója: 84025266
 • MBH Szépkártya: az előrefizetési folyamatot Kollégáink kezdeményezik, melyhez legyen kedves elküldeni a kártyán található 6 jegyű azonosító számot és a kártyabirtokos nevét. Köszönjük! A Kollégánktól kapott előrefizetési azonosító számmal tudják a fizetést véglegesíteni.

Szobakapacitás:

Classic kétágyas szoba (7 db): 2 fő részére alkalmas kisebb alapterületű szobák
Standard kétágyas szoba (10 db): 2 fő részére alkalmas, a szobák közül 1 db akadálymentesített
Prémium kétágyas szoba (9 db): 2 fő + pótágyon 1 fő és babaágy, a szobák közül 6db összenyitható egymással és így családi szobává alakítható
Standard lakosztály (6 db): 2 fő + kanapén 2 fő és babaágy
Prémium lakosztály (3 db): 2 fő + kanapén 2 fő és babaágy
Deluxe lakosztály (1 db): 2 fő + kanapén 2 fő, babaágy és pótágy
Megjegyzés:
A megadott pótágy illetve babaágy mennyiségek tájékoztató jellegűek, foglaltságtól függően eltérhetnek. A szállás pótágyai méretükből adódóan, felnőtt vendégeink részére is komfortos pihenést biztosítanak.

Szobáink felszereltsége:

LCD televízió széles csatornakínálattal, minibár, szobaszéf, WIFI Internet csatlakozás, hajszárító, fan-coil (hűtő-, vagy fűtő berendezés), fürdőköpeny, strandtörölköző.

Sószoba:

A gyógyfürdő területén található szószoba fürdőbelépő megváltása mellett díjmentesen vehető igénybe.
A sószobában szinte bármennyi időt eltölthet, de körülbelül 45-50 perc az ideális. Fontos tudni, hogy nem egyik pillanatról a másikra ható csodaszerről van szó: a rendszeres, kúraszerű használattal azonban komoly eredményeket lehet elérni.

A sóterápia szinte mindenkinek ajánlott, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre, egészséges embereknek is használ, hatására az állóképesség és a teherbíró képesség fokozódik.
Ha dohányzik, vagy szmogos nagyvárosban él, akkor a rendszeres sóterápiával enyhítheti a tüdőt ért szennyeződés káros hatásait. A különleges eljárás a leglátványosabb javulást az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél produkálja, de rengeteget segít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás, a hörghurut és egyéb gyulladásos légúti betegségek kezelésében is. Ráadásul - a gyógyszerekkel ellentétben - még mellékhatások sincsenek.
A só amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a slejm felszakításában, felbontja és meglágyítja a nyálkát a tüdőben. A sószoba rendszeres használata enyhíti a koncentrációs és alvászavarokat, melyek egyenes következményei a stresszes életvitelnek. A só antibakteriális hatásának köszönhetően a problémás bőrbetegségek tüneteinek kezelésében is segít, de vízmegkötő hatása a hajat és a bőrt is hidratálja.

Sötétítés:

Szállodánk minden szobája black out függönyökkel van felszerelve. A függöny anyaga minden esetben olyan sűrű, hogy akár a 100%-os fénykizárás is elérhető, vagyis a napfényes szobából egyetlen mozdulattal vaksötét lesz. A black out függönyök a sötétítésen kívül a hőkizárásra is kiválóan alkalmasak, ezért redőnyök helyett is megfelelnek.

Szolgáltatások:

Lift, étterem, tóparti grillterasz, magyaros és nemzetközi és vegetáriánus ételek, gyermekétlap, etetőszék, gyermekjátszótér, kérésre gyermekfelügyelet, transzfer és taxi rendelés, fax, fénymásolás, finn szauna, parkoló.

Televízió:

Szobáink mindegyikében LCD televízió található széles csatornakínálattal.
Fogható csatornáink: M1, M2, RTL Klub, TV2, Viasat3, Duna, Film+, Cool TV, Prizma, PRO4, Story4, Echo TV, Hír TV, ATV, Digi Sport1, Digi Sport2, Sport1, Sport2, Eurosport, Eurosport2, FEM3, TV Paprika, Super TV2, Story5, Viasat6, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, National Geographic, NatGeo Wild, Viasat Explorer, Viasat History, History, Spektrum, Travel Channel, Viasat Nature, CBS Reality, Ozone Network, Universal Channel, AXN, FilmCafe, Disney Channel, Minimax, Boomerang, Cartoon Network, duckTV, Music Channel, H!T Music Channel, U, Mezzo, Nóta TV, PV TV, Fishig and Hunting, Duna World, PAX TV, Fashion TV és még egyéb külföldi csatornák.

Teljes ellátás:

Az ebéd elfogyasztására 12:00 és 15:00 óra között van lehetőség, a vacsoránk 18:00 órától 21:00 óráig tart foglaltságtól függően svédasztalos vagy menüválasztásos rendszerben.
A teljes ellátás mellett földszinti éttermünkben a’la carte ételfogyasztásra 12:00 órától 21:00 óráig van lehetőség.
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a teljes panzióban szereplő ebédet az érkezés és a távozási nap kivételével, csak a köztes napon/napokon biztosítjuk.
A teljes ellátás ára a +3.900 Ft / fő / alkalom. Gyermekkedvezmény: 4 éves kor alatt térítésmentes, 4-12 éves kor között 50%.
A megadott árak napi szobaáron történő foglalás esetén érvényesek, szállodai csomagok foglalása esetén az árak eltérhetnek az itt megadottaktól.

A teljes ellátás nem tartalmaz italfogyasztást, csak étkezést. Kivéve a büféreggelink, mely a hideg és meleg reggeli ételek mellett tartalmaz: többféle kávé és teafogyasztást, minimum kétféle gyümölcslevet ill. tejet és kakaót.

Törzsvendég program:

VISSZATÉRŐ VENDÉGEINK BIZALMÁT MEGHÁLÁLJUK! Részletek: https://hotelcorvus.hu/torzsvendeg-program

A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, már ajánlatkérés során jelezzék, hogy törzsvendégek.

Vízibicikli:

Nyári időszakban a hármas Gyopárosi tórendszer középső tava teljes egészében bejárható vízibiciklivel. A tó közepén található szökőkút felejthetetlen élményt nyújt.
A vízibiciklik a fürdőben kölcsönözhetők, a kölcsönzési díjakról a recepción érdeklődhet.

Wellness törölköző:

Szállóvendégeink részére díjmentesen biztosítunk nagyméretű strandtörölközőt a pihenésük idejére. A törölköző cseréje esetén 500 Ft/db díjat számolunk fel.

Wifi:

Jelszóval védett, gyors sebességű vezetéknélküli internet a szálloda egész területén elérhető, használatát a szoba ára tartalmazza. A szállodával összeköttetésben álló Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő területén is ingyenes wifi elérhetőség áll a Vendégek rendelkezésére.

  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2024.08.30 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ
  Nyugdíjas főszezoni ajánlat

  Nyugdíjas főszezoni ajánlat

  Senior kedvezmény a nyári főszezonban is

  Érvényesség: 2024.06.30 - 2024.08.31

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ
  Nyugdíjas ajánlat

  Nyugdíjas ajánlat

  Nálunk a kor előny, nyugdíjas Vendégeinket speciális kedvezményekkel várjuk!

  Érvényesség: 2024.08.30 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ