Hotel Corvus
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Élményt ajándékba!


Ne törje tovább a fejét! Születésnap? Esküvő? Évforduló? Személytelen tárgyi ajándékok helyett - ha egy igazán különleges meglepetéssel szeretné emlékezetessé tenni az alkalmat, akkor tudunk adni egy szuper tippet!

TOVÁBB

Szállodánk borkínálata

Habzóbor, Prosecco, Pezsgő

GEDEON Pro, Kunság

Friss körtés-barackos, kirobbanóan gyümölcsösre hangolt illat. Semmi bonyodalom, csupa vidámság. Szájban egészen apró, nagyon jól eső buborékok hada, amit a kortyban is áradó gyümölcsösség teljesít ki. Utóízben még beköszön egy kis frissítő, lime-os-grapefruitos kesernyésség.

3.890 Ft/0,75l

TENUTA BARON Black Edition Frizzante Brut, Olaszország: Veneto

BLACK! Érett, izgalmas és nagy érzelmeket keltő pezsgő, amely Charmat módszerrel készült és végső érlelésén a palackban esett át. A finom perlage szalmasárga fényben tündököl. Ízében az aranyalma és a császáskörte, illatában az édes és finom virágos jegyek jelennek meg, a lecsengésben citrusos jegyekkel. Könnyű, elegáns és szépen lekerített tétel Asolóból.

8.990 Ft/0,75l

LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux Blanc de Noir, Franciaország: Bordeaux

Tiszta olaszrizling, mely a maga frisseségével és intenzív illatával, könnyed és fiatalos jellegével, ugyanakkor tartalmasságával lesz felejthetetlen. Főbb illatjegyei a zöldalma, grapefruit, melyek ízében is visszaköszönnek, illetve enyhe virágosság, üde savak, hosszan tartó zamatok, enyhe kesernyés mandula íz és megbízható minőség jellemezi.

13.490 Ft/0,75l

Fehérborok

GEDEON Cserszegi Fűszeres (félédes), Kunság

Elegáns illatos karakter, határozott savak vegetális ízjegyekkel díszítve. Szájban a fanyar és édeskés ízek jól harmonizálnak. Közepesen hosszú, a vége finoman kesernyés.

479 Ft/0,1l
3.590 Ft/0,75l

BOLYKI Királyleányka, Eger

Illatos, vidám, ezüstszínű, ropogós bor, az aszályos évjáratban is szépen megtartott savakkal, a fajta réti virágos, gyümölcsös jegyeivel. Rövid érlelés acéltartályban, könnyű, gazdag ízű korty.

585 Ft/0,1l
4.390 Ft/0,75l

NYAKAS Irsai Olivér, Etyek-Buda

Zöldfehér szín, muskotályos, virágos rétre emlékeztető intenzív illat jellemzi. Zamataiban a frissen szedett szőlő jegyei mutatkoznak.

650 Ft/0,1l
4.890 Ft/0,75l

THUMMERER Muskotály (édes), Eger

Illatos muskotály a noszvaji Csókás-dűlőből. Az érett gyümölcs bogyózás és préselés után hűtött tartályban erjedt, majd 44 gramm maradék cukorral került palackba. Mézes, virágos, közvetlen, kortyban egyensúlyos, telt és hosszú.

719 Ft/0,1l
5.390 Ft/0,75l

BENEDEK Epreskert Chardonnay, Mátra

Könnyed chardonnay az Epreskert dűlőből. Illatában és ízében is a klasszikus alma, körte, csonthéjasok valamint némi élesztős jegyek lelhetők fel. Komoly hozamkorlátozással, spontán erjesztéssel készült tétel.

745 Ft/0,1l
5.590 Ft/0,75l

TÓTHBIRTOK Sárgamuskotály, Pannonhalma

Fajtajelleges illatbomba, tipikus muskotályos aromákkal, mely ízben is dominál, háttérben élénk citrusos jegyekkel, vibráló savakkal. Igazi frissítő bor a napfény ízével.

770 Ft/0,1l
5.790 Ft/0,75l

GRAND TOKAJ Furmint, Tokaj Hegyalja

Friss, gyümölcsös, könnyed Tokaji bor, amely modern borászati technológiával készült az egészséges, teljes érésében szüretelt Furmint szőlőfajtából.

560 Ft/0,1l
4200 Ft/0,75l

GÁL TIBOR Egri Csillag, Eger

Halvány szalmasárga szín, ezüstös reflexekkel. Illatában intenzív illatjegyek - papaya, maracuja - később barackos, körtés illatokra vált, friss, zöldfűszeres kísérettel. Kóstolva fajsúlyos, tiszta, tartalmas bor, cikázó savérzettel.

865 Ft/0,1l
6.490 Ft/0,75l

KÁLI BALÁZS Olaszrizling, Balaton-felvidék

Világos aranyszínű bor intenzív és izgalmas illattal, melynek hamisítatlan termőhelyi karakterében a vonzó gyümölcsösség - kivi, zöldalma, körte, kajszibarack - egy adag izgalmas káli-medencei vadsággal egészül ki. Textúrája vastagabb, olajos, a korty krémes, egész szájat kitöltő, hömpölygő gyümölcsös ízekkel, kis természetes maradékcukorral és hosszabb lecsengéssel.

879 Ft/0,1l
6.590 Ft/0,75l

RECAS Wildflower Sauvignon Blanc, Erdély

Kirobbanóan bodzás-csalános-füves illatok és ropogós, frissítő, mediterrán citrusos ízek jellemzik. Kis maradékcukor kerekíti ezt a nemzetközi stílusban elkészített sauvignon blanc-t.

959 Ft/0,1l
7.190 Ft/0,75l

PÁLFFY Fekete-hegy, Balaton-felvidék

Olaszrizling és Rajnai Rizling házasítás 40-60% arányban. Az Olaszrizling 2 dűlőből szüretelve, a Csere-kúti és a Csák-völgyi dűlőkből. A Rajnai Rizling pedig a Fekete-hegy egyik legmagasabban fekvő területéről a Fekete-hegy aljai dűlőből szüretelve. Palackozás előtt lett házasítva a 2 bor, majd 5 hónapig pihent palackban forgalomba kerülés előtt.

1.319 Ft/0,1l
9.890 Ft/0,75l

Rozék

TAKLER Pinot Noir Rosé, Szekszárd

Rendkívül üde, lendületes bor gazdag gyümölcsösséggel, legfőképp az őszibarack és a grapefruit intenzív jegyeivel.

585 Ft/0,1l
4.390 Ft/0,75l

BENEDEK Kékfrankos Rosé, Mátra

Az első korty után eper, málna és szamóca íze robban be a szánkban. Formabontóan gyümölcsös, könnyen csúszik, viszont harmonikus és bársonyos is.

639 Ft/0,1l
4.790 Ft/0,75l

GÜNZER Lezser Rosé, Villány

Villányi stílusú, tüzes és telt, de a több szüreti időpontnak köszönhetően mégis dinamikus rosé, a birtok legjellemzőbb fajtáinak házasításából. Élénk színű, intenzív illatú és gazdag ízű bor, sok-sok gyümölccsel.

665 Ft/0,1l
4.990 Ft/0,75l

SAUSKA Rosé, Villány

Hamvas őszibarack és licsi színekben tündököl a bor, talán soha nem volt ilyen provence-i a látvány. Az első találkozást eper és őszibarack illata dominálja. Kortyában gyümölcskosár, mandarin, citrusok, aztán újra eper meg őszibarack.

825 Ft/0,1l
6.190 Ft/0,75l

RECAS Hunyadi Rosé (félszáraz), Erdély

Lendületes félszáraz rozé, amely színével igazolja 40be hajló jellegét. Egy igazi málna bomba, mely vibráló savaival és kevés maradék cukrával hódítja meg a rozé kedvelőket.

905 Ft/0,1l
6.790 Ft/0,75l

Vörösborok

GEDEON Kékfrankos (félédes), Kunság

Tükrös, fényes áttetsző gránátvörös színekkel. Kellemes szilvás, erdei gyümölcsös finomra hangolt illatok. Könnyű, nagyon jó ivású, szépen lecsiszolt savakkal, besimult, érett tanninnal. Burgundi stílus, édeskés beütéssel.

479 Ft/0,1l
3.590 Ft/0,75l

BŐSZ ADRIÁN Odonata Vörös, Szekszárd

Rubinszínű. Illatában gyümölcsösség és fűszeresség jellemzi némi csokoládával és vaníliával bolondítva. Ízében telt, érett, letisztult tanninok. Elegáns bor, kellemes zamatokkal és hosszú utóízzel.

639 Ft/0,1l
4.790 Ft/0,75l

EBNER Merlot, Pécs

Spontán, saját élesztőkkel tartályban erjesztve, majd másodtöltésű kis farhordókban hat hónapig érlelve. Érett, gyümölcsökkel teli íz és a hordós érlelés finom fűszerei adják a komplexitását. Vagány és jó ivású bor.

745 Ft/0,1l
5.590 Ft/0,75l

THUMMERER Tréfli, Eger

Ez a bor egy sajátos, különleges ízlésvilágot tükröz. Édes vörös bor, amely alacsony alkoholtartalmával és a szőlőből származó maradék cukortartalmával, intenzív, fűszeres illatával, finom savaival rendkívüli népszrűségnek örvend. Fahordós jegyeket, élvezetes aromát magában hordozva igazi élményt jelent fogyasztója számára.

839 Ft/0,1l
6.290 Ft/0,75l

SZELESHÁT Kadarka, Szekszárd

Könnyű és feszes Kadarka inkább gyümölcsös, mint fűszeres. Közepes test, egyenes szerkezet, feszes savak.

905 Ft/0,1l
6.790 Ft/0,75l

GÜNZER Cabernet Sauvignon, Villány

Az apró bogyókból tőkénként egy palack bor készül. Ezen felül a fajta nagyon sok napsütést igényel, ez pedig mind adott a Jammertal, Csillagvölgy és Dobogó dűlőkben, ahonnan október végén szüretelték az alapanyagot. A hordós érlelés végére egy fűszeres és sűrű, fajtajelleges bor készült el, kortyban nagy tartalommal, extrakt édességgel.

930 Ft/0,1l
6.990 Ft/0,75l

RECAS Hunyadi Feketeleányka, Erdély

Erdély őshonos szőlője a Fekete leányka, amely igazi különlegesség. Illata gyümölcsös árnyalatokban nagyon gazdag, leginkább áfonyás, ribizlis, szedres, meggyes és nem ritkán szilvás jegyeket mutat. Íze áradóan gyümölcsös, finom fűszerességgel.

1.010 Ft/0,1l
7.590 Ft/0,75l

GÁL TIBOR Pinot Noir, Eger

Egy komoly, érlelt pinot noir, színe határozott, rubinvörös, sötét reflexekkel. Illatában a piros meggy és jellegzetes módon kakukkfű figyelhető meg. Szájban friss, ropogós és gyümölcsös, harmonikus savak, telt, gazdag ízvilág jellemzi, hosszú lecsengéssel.

1.039 Ft/0,1l
7.790 Ft/0,75l

SOL MONTIS Syrah, Mátra

Mély színű, illata intenzív, melyben piros bogyós gyümölcsök érezhetőek. Íze mintha málnába harapnánk. Kerek korty, kellemes savak, melyet hosszú utóíz kísér.

1.050 Ft/0,1l
7.890 Ft/0,75l

GÁL TIBOR Bikavér Superior, Eger

Riolit tufás talaj, 20-25 éves telepítések. Szerecsendió, fahéj mellett fekete ribizlis, szilvás illat kellő minerális ásványossággal. Bársonyos bor meglepő harmóniával.

1.050 Ft/0,1l
7.890 Ft/0,75l

SAUSKA Cuvée 7 Siklós, Villány

Merlot gerincű házasítás, cabernet franc és cabernet sauvignon fajtákkal. Aromavilágában érett szilva és áfonya, némi elegáns vaníliával, kakaóbabbal és a hordós érlelésből fakadó finom édes dohányossággal. Kerek és intenzív a kortya, érett, eleven tanninokkal, érett áfonyával és finom feketecsokoládés lecsengéssel.

16.490 Ft/0,75l

Desszertborok

GRAND TOKAJ Late Harvest, Tokaj

Késői szüretelésű édes bor hűtött acéltartályban erjesztve és érlelve, hogy tökéletes frissességében mutassa meg a tokaji szőlőfajták, a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály összetett, üde gyümölcsösségét. Illatában narancs és lime üdesége, pici méz és halvány mazsolás, botiritiszes jegyek. Ízében körtés, birsalmás, déligyümölcsös harmónia, a háttérben az aszúszemekből származó túlérett jegyekkel. Édes, mégis nagyon friss, kivételesen szép egyensúlyú tokaji, a frissítő savak és a természetes maradékcukor harmóniájával.

7.490 Ft/0,5l

GRAND TOKAJ 5 puttonyos Aszú,Tokaj

Elegáns, világos aranyszínű, modern aszú. Illata nagyon komplex: a szemenként, kézzel válogatott aszúszemek botiritszes jegyei mellett barack, narancshéj és grillázs, füge és egzotikus virágok. Íze kristálytiszta, friss és aszalt gyümölcsökkel, narancsos, brises, körtés és sárgabarackos jegyekkel.

15.490 Ft/0,5l

  Gyopárosi vakáció

  Gyopárosi vakáció

  Vízparti nyaralás korlátlan fürdőzéssel

  Érvényesség: 2024.06.30 - 2024.08.31

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ
  Napi árak

  Napi árak

  Tóparti pihenés már 1 éjszakától! Töltődjön fel élményekkel a Gyopárosi Tó partján, válassza napi áraink közül az igényeinek megfelelő szobatípust!

  Érvényesség: 2023.05.29 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 1 éj

  További információ
  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2024.08.30 - 2024.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  További információ