Hotel Corvus

Vendégkönyv - Hotel Corvus Aqua

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Pálffy család
  2016. 03. 23. 10:04
  Köszönjük, hogy ilyen jól érezhettük magunkat, ez az Önök munkájának köszönhető. A személyzet barátságos, segítőkész. Mindenben a vendégek kényelmét szolgálják, a szobák tiszták és rendezettek. Minden elismerésünk. A szolgáltatás magas színvonalú. A masszőr keze aranyat ér, egész megfiatalodtunk. Tartsa meg az Isten e jó csapatot erőben, egészségben.
 • Makai Sándor
  2016. 03. 23. 09:58
  Ismét sikerült gördülékennyé tenni az óév búcsúztatónkat, köszönjük. Nagy Laci masszőrnek sikerült kimasszírozni belőlünk a múlt év feszültségét. További sikeres munkát kívánunk. Külön köszönet a konyha és a kiszolgáló személyzet figyelmességéért. Boldog újévet, sok vendéget és kevés gondot kívánunk, szeretettel: Makai Sándor
 • Szokodi Sándorné
  2015. 11. 21. 08:49
  Öt csillagot jár a hotelnek, de csak azért mert nem lehet csillagos ötöst adni. Volt szerencsénk a héten néhány éjszakát itt tölteni. Nagyon jól éreztük magunkat, a környezet gyönyörű, a személyzet kedves az éttermi felhozatal és a kiszolgálás meg kifogástalan volt. Mindenképpen szeretnénk még visszajönni!
 • Rita & Zsolt
  2015. 09. 16. 14:54
  30. születésnapi ajándékként első alkalommal jártunk párommal Gyopárosfürdőn. A szállodában töltött napok alatt a szálloda teljes személyzete nagyon kedves és figyelmes volt velünk. A masszőr (László) kiváló szakember, aki a legnagyobb odafigyeléssel és elhivatottsággal végezte a masszázst. Ezúton is köszönöm NEKI az élményt, ami emlékezetessé tette az ott töltött időt.
  Kedves László! Köszönöm emberségét, amivel a "kollégáim" sorsát próbálja könnyíteni.
  A személyzetnek szintén köszönjük azt a nagyfokú becsületességet, amelyet a kijelentkezésünket követően a szobában hagyott értékünk visszaküldésével tanúsítottak. Sikerekben gazdag további jó munkát és egészséget kívánunk Önöknek.

  Tisztelettel és köszönettel: Rita & Zsolt Budapestről
 • Borbélyné Krämer Julianna - Borbély István
  2015. 03. 13. 07:29
  Szinte hazajáró vendégei vagyunk különböző barátaink társaságában a Corvus Szállodában. Most március elején voltunk hatodszorra, éppen azért, mert a béke -nyugalom szigete és a feltöltődés számunkra és barátaink számára is - bátran kijelenthetem. A személyzet már jól ismert arcként kezel bennünket, kedvességük elvitathatatlan. Természetes a fürdő gyógyító és nyugtató hatása is közrejátszik feltöltődésünkben.A szálloda konyhájának ízvilága kifogástalan, talán egy kicsit az ételek melegebbek lehetnének. Mindezt összefoglalva - nagyon jól érezzük magunkat Önöknél és előbb-utóbb ismét eljövünk! Borbélyék
 • SZALAI TIBOR
  2014. 12. 11. 15:47
  nyertem egy 2 fős 2 éjszakás félpanziós ellátást 2014 08 05-2014 08.07-ig voltunk itt férjemmel.köszönjük szépen.
 • Borbélyné Krämer Julianna
  2014. 09. 10. 08:47 (Budapest)
  Ismételten Gyopárosfürdőn jártam, immáron ötödször. A körülmények a szállásnál a Hotel Corvus Aqua - kifogástalan! Étterme szintén nagyon jó- a kiszolgálásról csak legekben lehet beszélni. A személyzet lesben állva várja kéréseinket. Egyre több barátot ismerőst hoztunk már magunkkal, akiknek ugyanez a véleménye.
  A környezet csodálatos, a szépséges tó a nádassal, vadkacsák tömkelegével, a tündérrózsák között megbúvó halacskákkal és békákkal. Szemben a szemet gyönyörködtető erdő, kiránduló ösvényeivel, pihenőivel csodálatos díszítést ad az exkluzív gyógyfürdő medencéinek sokaságához. A fürdő parkja, a futómuskátlis hatalmas extra bokrai, virágai különleges fái, bokrai mind-mind szemet gyönyörködtetőek.
  Ez a hely az amelyre azt mondja az ember, hogy CSODÁLATOS, miután itt minden meg van a feltétel nélküli pihenéshez, békességhez, a napi élet rohanásának feledtetéséhez - egyszóval a teljes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez!
  Anyagiakban sem megerőltető a szállás, kívánom mindenkinek aki csak teheti látogasson el ebbe a kis paradicsomba!
 • Csonka András
  2014. 08. 16. 10:36 (Budapest)
  Sajnos,gyorsan elszaladt ez a 6 nap!
  A párommal olyan fürdőt kerestünk,ahol ezidáig még nem jártunk.Az internet böngészése közben akadtunk Gyopárosfürdőre.
  Nálunk az az elsődleges szempont a fürdő kiválasztásánál,hogy közvetlen összeköttetésben legyen a szállodánkkal.Itt van még egy másik hotel is,ami ennek megfelel,de a honlapok átböngészése után nem volt kétséges a választás.Csodálatos környezetben található a szálloda!Csak ámultunk.A honlap képei is szépnek mutatják a helyet,de a valóságban egy kis földi paradicsomba csöppentünk.
  Kellemes nyári időben volt részünk,mintha ezt is megrendeltük volna.
  Az ételek ellenállhatatlanoknak bizonyultak!
  A személyzet profin végezte a dolgát.
  A fürdő és a wellnessz minden igényt kielégítően kényeztetett bennünket.Itt jegyzem meg,hogy a recepción az ingyenes strandbelépő mellé kedvezményes szaunabelépőt is vásárolhattunk.
  A vizibiciklizés a tavon igazi élményszámba ment!
  Esténként a tó körüli séta jó levezetés volt a kiadós és minőségi vacsora után.
  Először jártunk itt,de visszatérünk!
 • Kovács Ervinné
  2014. 07. 11. 13:39 (Budapest)
  Szállodában töltött időt férjem 70. születésnapjára kaptuk fiúnktól. Telitalálat volt! Nagyon jól éreztük magunkat ebben a remek szállodában és a gyógyfürdőben. Az embernek erre van szüksége, pihenésre, kikapcsolódásra, ellátásra. Mindezt a szálloda az ott létünk minden percében biztosította felső fokon. Aki nem tud ide eljönni, az sokat veszít.
  Még egyszer sok köszönet a szálloda összes dolgozójának
 • Dr. Pfeiffer István
  2014. 05. 24. 20:40 (Budapest)
  Kellemes hétvégét töltöttünk a Corvus Aquában. A szálloda nagyon jó helyen van, csöndes, szép környezetben, és ehhez méltóan nagyon kulturált és segítőkész a személyzet, tisztaság van, jó a konyha, és még sorolhatnánk... Név szerint megemlíteném S.Nagy Pétert, aki tehetséges előadóművész, és kellemes péntek esti hangulatot teremtett. A fürdő közelsége, tisztasága szintén említésre méltó. Az összekötő folyosó nagyon jó megoldás. Köszönjük, hogy kerékpárjainkat biztonságban tárolhattuk. Szeretnénk még ide visszatérni és tiszta szívvel ajánljuk másoknak is!
  Vidéki romantika

  Vidéki romantika

  Bújjanak el a világ szeme elől... Romantikus pillanatok a Dél-Alföld szívében, a Gyopárosi-tó partján

  Érvényesség: 2021.10.03 - 2021.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  19 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2021.08.29 - 2021.12.24

  Minimum foglalható: 2 éj

  15 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Nyugdíjas ajánlat

  Nyugdíjas ajánlat

  Nálunk a kor előny, nyugdíjas Vendégeinket speciális kedvezményekkel várjuk!

  Érvényesség: 2021.08.29 - 2021.12.24

  Minimum foglalható: 2 éj

  11 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ