Hotel Corvus

Programok a Gyopárosi Fürdőben

Éjszakai Fürdőzés

Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, a rohanó világunkban is.

Gyopárosfürdőn a nyári éjszaka hangulata a fürdőzéssel elegyítve minden hétvégén elérhető, és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot.

A csillagos ég, s a lágy éjszakai szél, mely simogatóan érinti meg vállunkat egyszerre ébreszt fel bennünk romantikus érzéseket, s tölt el a természet közelségének intim emóciójával — jól tudja ezt mindenki, aki csak egyszer is megmártózott már egy nyáresti órán a medence hűs vizében, miközben a hangulatosan világító fények mögé tekintve a csillagos égboltot figyelte. Az érzések ilyenkor még intenzívebbekké válnak, s testünkkel együtt lelkünk is valósággal felfrissül.

Éjszakai fürdőzésre hétvégén nyílik lehetőség, szombat éjszakánként éjfélig élvezhetik a Gyopáros Gyógy- és Élményfürdő ill. a Szauna Park szolgáltatásait.
A fürdőzés felár nélkül vehető igénybe, a szállodában vásárolt ill. a szállodai csomagokban szereplő belépő érvényes erre az időszakra is.

Játékkuckó

Gyopárosfürdő a jövőben is folytatni kívánja sikeres kampányát, melynek célja a legkisebbek tartalmas szórakoztatása, vízhez szoktatása és a fürdőlátogatási szokások kialakítása. A téli szezonban szombaton és vasárnap, valamint kiemelt ünnepnapokon 10-18 óráig nyitva tartó Játékkuckó az élményfürdő galériáján ingyenesen látogatható fürdőbelépő megváltása mellett. Színes programok és kreatív játékok várják kis vendégeinket. Szezonban kibővített nyitva tartással üzemel.

A játékkuckó nyitva tartása: Hétfő-Kedd: szünnap , Szerda – Vasárnap: 10-18
Gyermekfelügyelet: 3 év felett, ez alatt is igénybe lehet venni csak szülői felügyelettel.
Díj: élményfürdő belépővel ingyenes.

Születésnapi zsúr Gyopárosfürdőn

Péntek délutánonként lehet igénybe venni a játszóházat születésnapi zsúrokra, a belépés aznapi, érvényes fürdőbelépővel történik, külön bérleti díjat nem kell fizetni. Az ünnepelt és egy fő kísérő ingyen bejöhet, 15 gyermek felett 10% kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek árából, kísérőszülők részére minden esetben 15%-os kedvezmény vehető igénybe.

A Fürdő csak a Játszóházat, a dekorációt és az étkezéshez asztalokat, székeket biztosít ingyen. Az enni- és innivalót az ünnepeltnek kell hozni, továbbá az evőeszközöket is. A fürdőbe csak műanyag pohár, tányér és evőeszköz hozható be!

Választható programok:

Csak a játszóházat, mint helyszínt veszik igénybe, a mi saját óvónőnkkel, aki játékos feladatokat készít a gyerekeknek. Ilyenkor csak az alap fürdőbelépőt kell megvenni, egyéb fizetnivaló nincs.
A belépőjegyek megvásárlása mellett lehetőség van bohóc és arcfestő igénybevételére az alábbi feltételek mellett:

 • Interaktív zenés műsor (zenei alap + ének vagy gitár + ének) 2 fő 5000 Ft/óra
 • Lufibohóc 1 fő, 2500 Ft/óra + alapanyag (lufi 30 Ft/DB)
 • Arcfestő 1 fő, 2500 Ft/óra + alapanyag (30 Ft/gyerek)
 • csillámtetoválás: 500 Ft/minta

Arcfestő és csillámtetováló ugyanaz a személy, a munkadíj egy órára ugyanúgy 2500 Ft. Tájékoztató jelleggel közlöm, hogy megadott árakat további adó (ÁFA) nem terheli. Fizetés: igény szerint a szolgáltatás befejezésekor készpénzben vagy átutalással.
Trnkóczich Zsuzsanna kézműves foglalkozása, amely az alap fürdőbelépő megvásárlása mellett az alábbi feltételekkel vehető igénybe, 2 órás foglalkozás keretében:

Csuhézás, csuhébaba készítés, hozott alapanyag mellett:

 • 2.000.- Ft/ 2 óra + 200.- Ft/gyerek
 • Szövések( saját telefontartó készítése ): 2.000.- Ft/ 2 óra + 300.-Ft/gyerek
 • Gyöngyszövés (2 óra foglalkozáson túl): 2.000.- Ft/ 2 óra + 500.- Ft/gyerek
 • Mézeskalács készítés: 2.000.- Ft/ 2 óra + 300.- Ft/gyerek
 • Minden további megkezdett óra 1.000.- Ft/óra!
 • Az alapanyagokat Trnkóczih Zsuzsanna biztosítja!

Strandkönyvtár

2013. március 22-én, Strandkönyvtár nyílt Gyopárosfürdőn. Több száz könyv közül válogathatnak az olvasni vágyó fürdő látogatók, a szegedi székhelyű internetes antikvárium (antikvárium.hu) közel 200 művet, az Alexandra könyvkiadó pedig egy teljes Rejtő Jenő sorozatot ajánlott fel a Strandkönyvtárnak.

A fedett medence aulájában lehet igénybe venni a strandkönyvtár ingyenes szolgáltatását.

  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Nyaralás korlátlan fürdőzéssel és kedvezményekkel!

  Érvényesség: 2022.06.06 - 2022.08.27

  Minimum foglalható: 2 éj

  18 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Nyári Vidéki romantika

  Nyári Vidéki romantika

  Bújjanak el a világ szeme elől... Romantikus pillanatok a Dél-Alföld szívében, a Gyopárosi-tó partján

  Érvényesség: 2022.06.06 - 2022.09.10

  Minimum foglalható: 2 éj

  25 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ