Hotel Corvus

Gyermekvilág

Gyermekmedence a Parkfürdőben

A legfiatalabb korosztályt, a 6 év alattiakat szórakoztatja. A kis csúszda, gomba, a nyakzuhanyok kellemes időtöltést kínálnak. A színes, dekoratív kialakítás vizuális élményt is nyújt.
Felnőttek a medencében nem tartózkodhatnak, csak nyáron üzemel.

 • Vízhőmérséklet: 28-30 fok

Torony medence a Parkfürdőben

Temperált vizű, forgatott rendszerű kültéri élménymedence a víztorony tövében, a gyopárosi tó félszigetén, közvetlenül a tó mellett. Így fürdőzés közben is élvezhetjük a gyopárosi táj szépségét.
Élményelemek: nyakzuhany, buzgár, a medence szélén a vízben fekve is élvezhetjük a napfürdőzést.
A medence csak nyáron üzemel.

 • Vízhőmérséklet: 28-30 fok

Tanmedence a Parkfürdőben

A versenyuszoda mellett helyezkedik a forgatott rendszerű, csak a nyári szezonban üzemelő tanmedence.
A gyerekek itt elsajátíthatják az úszósport alapjait. Persze emellett kedvükre pancsolhatnak és szórakozhatnak is. A medence partján nagy napozófelület várja a nap szerelmeseit.

 • Vízhőmérséklet: 25 fok

Belső csúszdás medence az Élményfürdőben

A fürdő talán legnépszerűbb medencéje, a csúszdás medence, ahová a fürdő kisebbik, de annál izgalmasabb csúszdája, a 42,4 m hosszú zárt sárga csúszda érkezik. A medence további érdekessége a sodrófolyosó, mely a fürdőzőt szinte automatikusan a következő élményelemekhez sodorja, így a vízágyukhoz, a buzgárokhoz, az álló, illetve a fekvő masszázshoz. A masszíroztatást a beltéri csúszdás medence másik különlegességében, a pezsgő medencében, azaz a jacuzziban folytathatjuk.

A pezsgő medence technikailag ugyan egy külön medencéje az élményfürdőnek, de mégis csúszdás medencéhez sorolandó, mivel abban helyezkedik el, egy fém hídon lehet megközelíteni, illetve e körül áramlik a sodrófolyosó. Mulatságos, hogy miközben élvezzük a víz-levegő keverékének relaxáló hatását, folyamatosan nyomon követhetik más fürdőzők száguldását a sodrófolyosóban.
Élményelemek: beérkező csúszda, oldalbefúvásos hidromaszázs, buzgár, pezsgőfürdő, pezsgőágy, ülő masszázs, gejzír, nyakzuhany, sodró folyosó

Külső csúszdás medence az Élményfürdőben

Az élményfürdő legnagyobb területű medencéje, a feszített víztükrű kültéri csúszdás medence, melybe a fürdő 63,6 m hosszú nyitott csúszdája érkezik.
Élményelemek: beérkező csúszda, gomba, vízágyú csoport, nyakzuhany, fekvő masszázságy, ülőpados pezsgőfürdő, sodró folyosó

Gyermekmedencék az Élményfürdőben

A külső gyermek medence vidám színei és a két vízi gomba önfeledt mókázásra csábítja a gyermekeket szakképzett úszómesteri felügyelettel.
A benti gyermek élménymedence a szórakozást a szintén különleges forma és színvilág mellett a vízi sün, és vízi gomba biztosítja.

Csúszdák az Élményfürdőben

A gyopárosi élményfürdő egyik és talán a legnépszerűbb attrakciója a két óriáscsúszda. Az élményelemek biztonságos szórakozást nyújtanak minden korosztály számára, ha kedvelik a sok-sok méteren át történő izgalmas száguldást. A csúszdák közül az egyik 42,4 méter hosszú, kanyargós, zárt típusú, érkező medencéje az élményfürdő belső medencéje, mely biztosítja az egész éves működést.
A másik csúszda 63,6 méter hosszú, nyitott típusú, szintén kanyargós, érkező medencéje az élményfürdő külső medencéje, így üzemelése csak a nyári szezonban biztosított.

  Nyári Vidéki romantika

  Nyári Vidéki romantika

  Bújjanak el a világ szeme elől... Romantikus pillanatok a Dél-Alföld szívében, a Gyopárosi-tó partján

  Érvényesség: 2022.06.06 - 2022.09.10

  Minimum foglalható: 2 éj

  25 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Nyaralás korlátlan fürdőzéssel és kedvezményekkel!

  Érvényesség: 2022.06.06 - 2022.08.27

  Minimum foglalható: 2 éj

  18 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ