Hotel Corvus

Gyopárosi Élményfürdő

A 6000 négyzetméternyi komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír), fitneszteremmel várja a felüdülésre és szórakozásra vágyókat.

Nyitva tartás: szombat kivételével minden nap 10:00-20:00-ig, szombaton 10:00-24:00-ig

Belső csúszdás medence

A fürdő talán legnépszerűbb medencéje, a csúszdás medence, ahová a fürdő kisebbik, de annál izgalmasabb csúszdája, a 42,4 m hosszú zárt sárga csúszda érkezik. A medence további érdekessége a sodrófolyosó, mely a fürdőzőt szinte automatikusan a következő élményelemekhez sodorja, így a vízágyúkhoz, a buzgárokhoz, az álló, illetve a fekvő masszázshoz. A masszíroztatást a beltéri csúszdás medence másik különlegességében, a pezsgő medencében, azaz a jacuzziban folytathatjuk. A pezsgő medence technikailag ugyan egy külön medencéje az élményfürdőnek, de mégis a csúszdás medencéhez sorolandó, mivel abban helyezkedik el, egy fém hídon lehet megközelíteni, illetve e körül áramlik a sodrófolyosó. Mulatságos, hogy miközben élvezzük a víz-levegő keverékének relaxáló hatását, folyamatosan nyomon követhetjük más fürdőzők száguldását a sodrófolyosóban.
Élményelemek: beérkező csúszda, oldalbefúvásos hidromasszázs, buzgár, pezsgőfürdő, pezsgőágy, ülő masszázs, gejzír, nyakzuhany, sodró folyosó

Külső csúszdás medence

Az élményfürdő legnagyobb területű medencéje, feszített víztükrű kültéri csúszdás medence, melybe a fürdő 63,6 m hosszú nyitott csúszdája érkezik.
Élményelemek: beérkező csúszda, gomba, vízágyú csoport, nyakzuhany,fekvő masszázságy, ülőpados pezsgőfürdő, sodró folyosó

Ülő medence

A gyógyvizes medence kényelmes ülőmasszázsokkal, nyakzuhanyokkal, vízágyú csoportokkal és egy vízi gejzírrel felszerelt.

Gyermekmedencék

A külső gyermek medence vidám színei és a két vízi gomba önfeledt mókázásra csábítja a gyermekeket szakképzett úszómesteri felügyelettel.
A benti gyermek élménymedencében a szórakozást a szintén különleges forma és színvilág mellett a vízi sün, a vízi gomba, a nagyobb elefántos csúszda és egy kisebb, egészen pici gyermekek részére kialakított csúszda biztosítja.

Oszlopos medence

A fürdő egyik legimpozánsabb medencéje. Elnevezését kialakításáról kapta, a medencében és partján dekoratív oszlopok állnak, virágokkal feldíszítve.
Élményelemek: nyakzuhanyok, fekvő masszázsok, ellenáramoltató
Vízhőmérséklet: 30-32 fok

Külső masszázs medence

A medencében álló és fekvő masszázs, illetve nyakzuhanyok biztosítják a szórakozást.
Elhelyezkedése nagyon szerencsés, mivel a felnőttek innen is jól láthatják, és folyamatosan szemmel tarthatják a csemetéiket, akik a szomszédos medencében pancsolhatnak.
A téli időszakban a medencét termálvízzel töltik fel, így a gyógyulni vágyóknak is ideális.
Vízhőmérséklet: 30-32 fok

Csúszdák

A Gyopárosi Élményfürdő egyik és talán a legnépszerűbb attrakciója a két óriáscsúszda. Az élményelemek biztonságos szórakozást nyújtanak mindenki számára, akik kedvelik a sok-sok méteren át történő izgalmas száguldást. A csúszdák közül az egyik 42,4 méter hosszú, kanyargós, zárt típusú, érkező medencéje az élményfürdő belső medencéje, mely biztosítja az egész éves működést.
A másik csúszda 63,6 méter hosszú, nyitott és szintén kanyargós, érkező medencéje az élményfürdő külső medencéje, így csak a nyári szezonban üzemel.

  Vidéki romantika

  Vidéki romantika

  Bújjanak el a világ szeme elől... Romantikus pillanatok a Dél-Alföld szívében, a Gyopárosi-tó partján

  Érvényesség: 2021.10.03 - 2021.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  19 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2021.08.29 - 2021.12.24

  Minimum foglalható: 2 éj

  15 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Nyugdíjas ajánlat

  Nyugdíjas ajánlat

  Nálunk a kor előny, nyugdíjas Vendégeinket speciális kedvezményekkel várjuk!

  Érvényesség: 2021.08.29 - 2021.12.24

  Minimum foglalható: 2 éj

  11 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ