Hotel Corvus


Kedves Vendégeink!

Tájékoztatás az érvényben lévő korlátozásokról:

Szállodánk továbbra is nyitva tart és szeretettel várjuk az üzleti utazókat.

Magyarország kormánya 2020. 11. 10-én a 484 és 485/2020 (XI.10.) kormányrendeletekben korlátozó intézkedéseket vezetett be a COVID-19 járvány visszaszorítása érdekében, amelyek a szálláshelyek működését is nagymértékben befolyásolják. A korlátozó intézkedések 2021. május 22-én éjfélig érvényesek, de Miniszterelnöki nyilatkozat alapján a szállodák nyitása (is) az átoltottsági mutatóktól függ. Reméljük, ha jól halad az oltási program, akár előbb is lehetőség nyílhat a szabadidős célú utazásra.

A hatályos kormányrendelet értelmében foglalások a jelenlegi korlátozások alapján csak akkor valósulhatnak meg, ha üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkezik a vendég, vagy a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó személyek, vagy kirendelt egészségügyi dolgozók szolgálatteljesítés kapcsán szeretnének megszállni.

Amennyiben a fenti célból érkezik, szeretettel várjuk.
Kérjük, hogy az utazása célját igazoló dokumentumot hozza magával vagy amennyiben ez nem áll módjában, akkor recepciónkon lehetőséget biztosítunk egy nyilatkozat kitöltésére.

Szállodánkban svédasztalos reggelizési lehetőséget és a'la carte vacsorázási lehetőséget biztosítunk. Napközben éttermünk zárva tart.
Finn szaunánk a lentebb olvasható higiéniai intézkedések mellett továbbra is üzemel Vendégeink részére.
A korlátozások megszűnéséig a Gyopárosi Fürdő zárva tart.


Ha májusra van foglalása, kérjük várjon, és ha a járványügyi helyzet úgy diktálja, lemondás helyett módosítson időpontot, vagy válassza ajándékutalvány ajánlatunkat, ezzel is segíteni tudja munkavállalóink foglalkoztatását. Köszönjük!


Koronavírus protokoll:

A korlátozások feloldása után a megszokott minőségben, a megszokott mosollyal várjuk Önöket. Az eddigi működésünket áttekintettük és megújítottuk, mert számunkra a Vendégeink biztonága az első.

 • Gyopárosfürdő távol a nagyvárosoktól, friss levegővel, különleges tóparti-, érintetlen természeti környezetben várja Önöket. Szállodánk 36 szobájával családias hangulatú, zsúfoltságtól mentes, ahol Vendégeink mindig kiemelt figyelmet kapnak. A visszatérők számára megismert csapat biztosítja továbbra is a minőségi kiszolgálást.

 • Büféasztalainkra visszatértek az ínycsiklandó ízek, amiket mostantól akár a szobába is kérhetik a Vendégeink térítésmentes szobaszervizünk keretében. A reggeli és a vacsora továbbra is svédasztalos rendszerben üzemel és továbbra is a Vendégek szolgálják ki magukat. Igény esetén térítésmentesen biztosítunk egyszer használatos gumi-, vagy fóliakesztyűt. Éttermünk maszk használata kötelező, melyet csak az étkezés ill. az itafogyasztás idejére lehet levenni. Az étteremben a kellő távolságot megtartjuk az asztalok között. Az étkezés befejezése után az asztalokat, székeket, eszközöket fertőtlenítjük. A terítőt minden vendég után cseréljük. A fogyasztás kizárólag szobaszámlára íratható, melyek a recepción fizetendők kijelentkezéskor, lehetőség szerint kártyával.

 • Szállodánk finn szaunája tökéletesen alkalmas az elvonulásra, hiszen a szauna mindig csak egy szoba Vendégei részére használható egy előre egyeztetett beosztás szerint. A helyiséget minden vendég után átszellőztetjük és fertőtlenítjük.

 • A szállodában továbbra is elérhető a masszázs. A takarítás és fertőtlenítés miatt min. fél órás szünetekkel írunk be kezelés és masszázs időpontokat. Mivel masszázsidőpontjaink korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért kérjük, lehetőleg már a foglalással egy időben foglaljanak masszázs időpontot is.

 • A szállodában működő vezeték nélküli internet és a csodálatos tóparti környezet tökéletes helyszínül szolgál akár a home office-hoz is. Tóparti teraszunkon, erkélyeinken egy jó kávéval vagy koktéllal akár napozás közben is dolgozhat, miközben a nyugtató madárcsicsergés teheti még hatékonyabbá a munkát.

 • A folyamatos fertőtlenítésre még különösebb figyelmet fordítunk. A szobákban és a közösségi terekben is ez a mindennapi életünk és munkánk része. Fokozottan fertőtlenítjük a gyakran érintett felületeket, pl. kilincseket, liftgombokat. Szállodánkban több helyen is rendelkezésre állnak kézfertőtlenítők. Munkatársaink egészségi állapotára kiemelt figyelmet fordítunk. Kiszolgáló személyzetünk minden területen maszkot visel, de ami biztos, hogy dolgozóink a maszk alatt is ugyanúgy mosolyogni fognak, mint korábban. 

 • A több hektáros területen elterülő Gyopárosi Fürdő is szeretettel várja a Vendégeket. A pihenőágyak közötti távolságot biztosítják, legjobb tudomásunk szerint a klóros víz hatástalanítja a vírust.


Úgy gondoljuk, minden adott egy tökéletes pihenéshez, így ha már Önök is vágynak egy kis kikapcsolódásra akkor ne feledjék, mi ITT VAGYUNK!

A természet a legjobb választás!


Amit mi kérünk Önöktől:
 • Kérjük Önöket, hogy a várva várt pihenésre egészségesen érkezzenek!
 • Kérjük, lehetőség szerint használják az online check-in lehetőségét.
 • Tartsák meg egymás között Önök is az ajánlott távolságot!
 • Kollégáink maszkot viselnek. A maszkviselés a Vendégek részéről is kötelező a szálloda közös helyiségeiben és az étteremben is (a fogyasztás idejére lehet levenni a maszkot).
 • Használják bátran a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
 • Lehetőség szerint bankkártyával vagy szép kártyával fizessék számlájukat vagy előre fizetéssel rendezzék azt.
 • Kapcsolódjanak ki és érezzék jól magukat!

Vigyázunk Önökre, vigyázzunk egymásra.

Élményekkel és a megszokott, mosolygós csapattal várjuk Önöket.

Ajánlásaink, intézkedéseink során a Kormányrendeletben rögzített szabályozásokat és az MTÜ ajánlásait vettük figyelembe.

 

  Gyopárosi relax napok

  Gyopárosi relax napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2021.08.29 - 2021.12.24

  Minimum foglalható: 2 éj

  15 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Halloween hétvége

  Halloween hétvége

  Fekete mágia Gyopárosfürdőn

  Érvényesség: 2021.10.29 - 2021.11.01

  Minimum foglalható: 3 éj

  20 816 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Vidéki romantika

  Vidéki romantika

  Bújjanak el a világ szeme elől... Romantikus pillanatok a Dél-Alföld szívében, a Gyopárosi-tó partján

  Érvényesség: 2021.10.03 - 2021.12.23

  Minimum foglalható: 2 éj

  19 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ