Hotel Corvus


Kedves Üzleti Vendégeink!

 

Szállodánk továbbra is nyitva tart és szeretettel várjuk az üzleti utazókat.
A hatályos kormányrendelet értelmében a foglalások csak akkor valósulhatnak meg, ha üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkezik a vendég, vagy a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó személyek, vagy kirendelt egészségügyi dolgozók szolgálatteljesítés kapcsán szeretnének megszállni.

Amennyiben a fenti célból érkezik, szeretettel várjuk.
Kérjük, hogy az utazása célját igazoló dokumentumot hozza magával vagy amennyiben ez nem áll módjában, akkor recepciónkon lehetőséget biztosítunk egy nyilatkozat kitöltésére.

Szállodánkban svédasztalos reggelizési lehetőséget és a'la carte vacsorázási lehetőséget biztosítunk. Napközben éttermünk zárva tart.
Finn szaunánk a lentebb olvasható higiéniai intézkedések mellett továbbra is üzemel Vendégeink részére.
A korlátozások megszűnéséig a Gyopárosi Fürdő zárva tart.

Amit mi biztosítunk:

 • tóparti szállás napi takarítással,
 • reggeli és vacsora a szálloda éttermében kizárólag szállóvendégeink részére,
 • térítésmentes szobaszerviz,
 • internet hozzáférés a szálloda teljes területén,
 • egyéni masszázs szolgáltatások,
 • finn szauna használat,
 • ingyenes parkolás.

Koronavírus protokoll:

 • Büféasztalainkra visszatértek az ínycsiklandó ízek, amiket mostantól akár a szobába is kérhetik a Vendégeink térítésmentes szobaszervizünk keretében. Igény esetén térítésmentesen biztosítunk egyszer használatos gumi-, vagy fóliakesztyűt. Éttermünkben a maszk használata kötelező, melyet csak az étkezés ill. az itafogyasztás idejére lehet levenni. Az étteremben a kellő távolságot megtartjuk az asztalok között. Az étkezés befejezése után az asztalokat, székeket, eszközöket fertőtlenítjük. A terítőt minden vendég után cseréljük. A fogyasztás kizárólag szobaszámlára íratható, melyek a recepción fizetendők kijelentkezéskor, lehetőség szerint kártyával.

 • Szállodánk finn szaunája tökéletesen alkalmas az elvonulásra, hiszen a szauna mindig csak egy szoba Vendégei részére használható egy előre egyeztetett beosztás szerint. A helyiséget minden vendég után átszellőztetjük és fertőtlenítjük.

 • A szállodában továbbra is elérhető a masszázs. A takarítás és fertőtlenítés miatt min. fél órás szünetekkel írunk be kezelés és masszázs időpontokat. Mivel masszázsidőpontjaink korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért kérjük, lehetőleg már a foglalással egy időben foglaljanak masszázs időpontot is.

 • A szállodában működő vezeték nélküli internet és a csodálatos tóparti környezet kellően kiegészíti egymás az inspiráló munkavégzéshez.

 • A folyamatos fertőtlenítésre még különösebb figyelmet fordítunk. A szobákban és a közösségi terekben is ez a mindennapi életünk és munkánk része. Fokozottan fertőtlenítjük a gyakran érintett felületeket, pl. kilincseket, liftgombokat. Szállodánkban több helyen is rendelkezésre állnak kézfertőtlenítők. Munkatársaink egészségi állapotára kiemelt figyelmet fordítunk. Kiszolgáló személyzetünk minden területen maszkot visel, de ami biztos, hogy dolgozóink a maszk alatt is ugyanúgy mosolyogni fognak, mint korábban. 


Amit mi kérünk Önöktől:
 • Kérjük Önöket, hogy egészségesen érkezzenek!
 • Tartsák meg egymás között Önök is az ajánlott távolságot!
 • Kollégáink maszkot viselnek. A maszkviselés a Vendégek részéről is kötelező a szálloda közös helyiségeiben és az étteremben is (a fogyasztás idejére lehet levenni a maszkot).
 • Használják bátran a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
 • Lehetőség szerint bankkártyával fizessék számlájukat vagy előre fizetéssel rendezzék azt.

 

  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Gyopárosi vakáció 2 éj-től

  Nyaralás korlátlan fürdőzéssel és kedvezményekkel!

  Érvényesség: 2021.06.27 - 2021.08.29

  Minimum foglalható: 2 éj

  19 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Pünkösdi hétvége

  Pünkösdi hétvége

  Használja ki a nyár előtti utolsó hosszú hétvégét és töltse pihenéssel a munkaszüneti napokat.

  Érvényesség: 2021.05.21 - 2021.05.24

  Minimum foglalható: 3 éj

  21 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ
  Nyárkezdő wellness napok

  Nyárkezdő wellness napok

  Kedvezményes ajánlat félpanzióval és fürdőbelépővel (szombaton éjszakai fürdőzéssel) a tökéletes feltöltődésért!

  Érvényesség: 2021.05.24 - 2021.06.27

  Minimum foglalható: 2 éj

  16 990 Ft

  /fő/éj ártól

  További információ